Dnevni horoskop za 9. februar 2021. godine - evo koji su najvažniji planetarni aspekti koji nas očekuju!

Mesec u znaku Jarca kreiraće 9. februara sekstil sa Neptunom u znaku Riba. Ovaj srećan aspekt pruža vam neverovatnu energiju i podstiče vas na duhovni razvoj. Aktivna mašta, probuđene emocije i pojačana empatija donose vam pozitivnu energiju i unutrašnji mir, kao i poboljšanje odnosa sa ljudima iz vaše sredine.

Pročitajte još:

HOROSKOP OTKRIVA KOJA JA VAŠA DUHOVNA ŽIVOTINJA: Bikovi imaju energiju vuka, a Škorpije su misteriozne kao zmije

NEDELJNI HOROSKOP DO 14. FEBRUARA 2021. GODINE: Romantična energija i talas ljubavi iz prošlosti

HOROSKOP - Očekuje nas sudbinski susret sa osobom iz prošlosti: Šta nam danas i sutra donosi moćan spoj Sunca i retrogradnog Merkura

Bude se razni talenti, pa će osobe koje se bave umetnošću ili kreativnim poslom biti posebno nagrađene za svoj trud. Vrlo ste entuzijastični i samopouzdani što čini da budete atraktivni i lako primećeni u društvu, pa sekstil Meseca i Neptuna može doneti pozitivne promene slobodnimsrcima na ljubavnomplanu.

Sa druge strane, oni koji su u vezi biće podložni uticaju konjukcije Meseca u jarcu i Plutona u istom znaku. Moguće je nerazumevanje, dodatno zbog uticaja retrogradnogMerkura, kao i uzburkane emocije u odnosu sa partnerom. Ne brinite, jer je ovo samo privremena oluja bez negativnih posledica.

Na kraju dana, Mesec prelazi u znak Vodolije u kojem će od 11. februara boraviti i mlad Mesec. Vodolija je vazdušni znak koji je sklon da često pobegne od problema, a da svoju energiju iskoristi za raznovrsne avanture.

Najbolje je da ovaj period provedete okruženi prijateljima i porodicom. Uradite zajendo nešto novo i zabavno, pokušajte još više da se zbližite. vreme je da prošlost i nesuglasice iz prethodnog pšerioda ostavite iza sebe i da ispunjeni čistom energijom privučete snagu novogpočetka.

Izvor: Lovesensa