Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VODOLIJI! Iznenađenja stižu sa svih strana: Povežite se sa kosmosom i oživite svoje želje (od 11. februara)

Horoskop - Mlad Mesec u Vodoliji i darovi ljubavi i isceljenja! Očekuju nas najlepša iznenađenja...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Astro prognoza i horoskop za mlad Mesec u znaku Vodolije od 11. februara!

Već se neko vreme oseća energija čudnovate, napredne, inovativne Vodolije. Ovaj mladi Mesec obojiće najpre Sunce i Mesec na vodolijanskom 23. stepenu i time doprineti dinamici oslobodilačke energije trenutka. Venera je u egzaktnoj konjunkciji sa Jupiterom na 12°, podržana Saturnom na 6° i retrogradnim Merkurom na 16° koji im hrli u zagrljaj, svi u znaku Vodolija. Svaka planeta na svoj, poseban način izmenjena fluoroscentnim, neonskim šarenilom Vodolije, podržana vizionarskim amortizerom rizika, Jupiterom!

Pročitajte još:

HOROSKOP - Očekuju nas 2 teška i napeta dana: 7 stvari koje ne treba da uradite dok je Merkur u aspektu sa Marsom (10. i 11. februar)

HOROSKOP OTKRIVA KOJA JA VAŠA DUHOVNA ŽIVOTINJA: Bikovi imaju energiju vuka, a Škorpije su misteriozne kao zmije

HOROSKOP - Upoznaćete novo lice ljubavi: Evo kakve burne emocije i strasti nas očekuju dok je Venera u Vodoliji

U trenutku Lunacije 6 planeta se nalazi u znaku Vodolija. Doba Vodolije je dugo najavljivano hronokratorima Jupiterom i Saturnom na 0° Vodolije, a potvrđeno na solcticij 21. decembra 2020. godine! Prva lunacija u ovom znaku upravo dodatno produbljuje i naglašava dolazak novog doba i promene koje slede u simbolici aktuelnih planeta u stelijumu. U toku je neminovna aktivacija, promene su očigledne, oslobađanje volje, vrednosti i svih istinskih individualnih kvaliteta!

Znak Vodolija vlada prijateljstvom, ali tokom života prijatelji nam dolaze u veoma različitim gupama. Vodolijanska, posebna oznaka prijateljstva nije bliska, prisna, povremeno dramatična veza između "najboljih prijatelja"; takvi su odnosi bliži Vagama, zajedno sa brakom, poslovnim partnerima i "slobodnima". Prijateljstva u stilu originalne Vodolije generalno zaobilaze visoke emocionalne uplive. Oni su nešto kao mrežaste tvorevine prepune strujanja, razmene saznanja i svetla. Ti labavi savezi drže nas prisutnim i zadovoljnim, ali nam istovremeno dozvoljavaju disanje. To su veze koje nam omogućavaju da se osećamo kao deo društva bez gubitka nezavisnosti.

Vodolija je društveni znak, ali istovremeno željan slobode, u našoj natalnoj karti ukazuje i propisuje obilje prostora za disanje. Često se Vodolije opisuju kao bezobzirne i pomalo divlje. Ovi kvaliteti se prilično dobro uklapaju sa Uranom, modernom vladajućom planetom ovog znaka. Takođe, ne treba zanemariti da je Vodolijin tradicionalni vladar Saturn, koji je sve samo ne lucidno inteligentan, revolucionaran, promenljiv, brz, inovativan i moderan. Zato je važno obratiti pažnju i ne čuditi se kad neko sa naglašenim znakom Vodolije nakon “dugog” prisustva, izjava pripadnosti iznenada jednog dana nestane iz vida. Vodoliji su potrebni vazduh i prostor, a kad se osećaju zatvoreni pod prevelikim obavezama gube korak sa vremenom i emocijama, te mogu iznenada pobeći veoma daleko. Pogledajte u vašoj natalnoj karti gde se nalazi znak Vodolija. U kući u kojoj živi znak Vodolija, bićete zaista srećni samo kad budete mogli da uživate u i sa drugim ljudima, u vama odgovarajuće vreme i pod vašim uslovima. Ovde je potrebno pronaći pravi balans između haosa socijalizacije, društvenosti i omiljene hladnoće, izvesne samoće, distanciranosti.

Mesec na 23° Vodolije ukazuje na potrebu duše da se oslobodi, da udahne čitav svemir, da poleti, da oseti slobodu, da se spoji sa njom da se prožme, da oseti podršku svih kroz oslobađanje sopstvene humanističke, iskonske potrebe i težnje duše! Mesec u Vodoliji traži da se pustimo u potpuno nepoznato sa poverenjem u polje istine i lepote, u našu suštinu. Da se pustimo, ali da prethodno osvestimo i potvrdimo šta ostavljamo i puštamo iza sebe, sve ono što smo do sada "verovali" i "znali" da je istina.

Sunce na 23° Vodolije sa Mesecom u 5. kući daje mogućnost da se oslobodimo ega upravo kroz ispoljavanje na iskren i radostan način, kroz ispoljavanje svog zraka, svetlosti, deteta u sebi. Kroz oslobađanje svega dosadašnjeg, kroz kreaciju, stvaralaštvo, javni rad, humanitarni, hobi ili ono što nas čini srećnim, što nas veseli, raduje, čini zadovoljnim. Makar naše ispoljavanje sadržalo čist ego, to je jedini način da se pristupi suštini našeg višeg bića, univerzalnom sebičluku. Dišem slobodno i drugi su slobodni da dišu!

Broj 23 astrološki korespondira sa znakom Vodolija, sa nama. Budi u nama kolektivnu svest otvarajući nas tako ka Višem Ja - našem kosmičkom biću. Povezuje se još sa spiritualnim buđenjem gde nam ukazuje na otvaranje mogućnosti za povezivanje i sagledavanje svrhe života i misije duše. Ovo je broj koji samim tim upućuje na veoma brz protok informacija u vidu munja, groma, iznenađenja. "Aha!" momenti biće naglašeni u ovom periodu. U numerološkom smislu broj 23 se svodi na broj 5 što naglašava prirodu kralja, istinskog vođe u nama svima. Otvara hrabrost, energiju vođstva, osećanje posebnosti, plemenitosti, energiju vladara.

Što smo iskreniji to je i protočnost bolja i lakša, tako smo i otvoreniji da ovo primimo. Od velike pomoći u samom radu su pozitivne afirmacije, optimistički stav kao i posvećeno usmeravanje i davanje pažnje nameri što doprinosi potrebnoj moći za manifestaciju naših želja, postizanje ciljeva, potreba i težnji! Lagano putovanje putem životne svrhe i misije.

Broj 11 je naglašen datumom, ali i jedanaestim znakom Zodijaka u kom se odvija mlad Mesec što dovodi broj 1 i broj 11 na uticajno mesto, vredno pomena.

Broj 1 naglašava ja, inicijativu, vođstvo, pionira, mladost, elan, energiju kada umnožimo ovu sliku, dupliramo je, a ne ono što znamo o samoj količini. Dakle, 11 je sve što i 1 samo višestruko, ovo su moći pomenute kod broja 1 uzdignute na višu frekvenciju.

Broj 11 naglašava simboliku Vodolije - socijalizacije, udruživanja, humanizma, ali i revolucije, pokreta, otpora, opozicije poziciji, šta god se trenutno tako činilo. Jednom rečju oslobađanje od svega prethodnog što nas je ograničavalo, bilo da su strahovi i vezanosti ili navike i uverenja. Ovo je broj novog, unikatnog, nesvakidašnjeg, broj novog početka, slobode. Broj koji rezonira na izuzetno visokoj vibraciji.

Merkur je kao vladar Ascendenta napunjen energijom 29° Device, poslednjeg stepena znaka genijalnosti naglasiti šta je to od uverenja, obrazaca i žrtvovanja, analize vrednosti do obezvređenosti, vrednoće i službe do poniznosti što možemo pustiti, prekinuti, prestati zauvek.

Jupiter i Venera u spajanju, dva najveća benefika, mogu doneti istinu lakoće na dlan, na svet. Otvara se jedinstvena mogućnost da sagledamo, da saznamo, da iz senke i tame izađe naša stvarna vrednost, naša ljubav, emocija i nežnost. Ova konjunkcija će nam dobro poslužiti kako bi se tu unutra oglednuli u procesu spajanja suprotnosti, odabrali najlepše i najbolje od nas za nas! Stvaranje celovitosti u iskonskoj vrednosti, baš onako kako smo i dizajnirani, najbolji za sebe, sopstvenim izborom!

Naravno, za svaku implementaciju neophodna je i određena voljnost, spremnost i rešenost da se akcija preduzme. Sigurnu akciju, donosi dinamični astrološki aspekt kvadrata. Energija kvadrata zahteva i neophodnu spremnost kako bi bili precizni i u trenutku nemira, skoka, vike, praska uspeli da pogodimo tačno u metu, jer to je ovde cilj. Ovaj aspekt od nas traži da prethodno vežbamo i steknemo potrebne veštine i spremnost. Hteli ili ne, spremni ili ne do izazova će doći, šansa će se ukazati, a mi možemo uznapredovati ili konačno položiti ili naučiti novi trik, način, mogućnost pa kada dođe vreme iskoristiti priliku za prevazilazak.

Jupiter i Venera u stelijumu sa ostalim planetama iz Vodolije obrazuju kvadrat sa Uranom i sa Marsom - zapravo svega ima, potrebna je mirna ruka, hladna glava i toplo srce. Oslobođeni od pritiska, obligacija, uvaženih vrednosnih sistema, odvažnih titula i slično. Mi imamo sve i ništa istovremeno u nama, i baš to je naš ulog, jer na kraju ostajemo mi, sa istom lakoćom tog sve i ništa, celi. Na nama je da se otvorimo svojim vodičima i pustimo sebe da potpuno precizno, poput lasera uradimo (odsečemo, presečemo, pokrenemo, pripojimo, zatvorimo, udružimo, ušijemo..) sve što nam je potrebno da se podesimo na sebe vredne, cele. Da oslobodimo svaki teret, da oslobodimo talente i vrline i sjaj!

Energija ljubavi prožeta je energijom oslobađanja. Nastavlja se kontinuitet promena koje je Uran inicirao u znaku Bika, otvorenost, fleksibilnost, istraživanje, prelazak preko granice, probanje. Ukoliko bi uspeli da usporimo dovoljno kako bi se konektovali na disanje, na ritam srca, na osećaj, intuiciju koja i nije više tako daleka i duboka, bila bi ovo visokofrekventna vibracija koja nas gura, lepi, spaja, magnetično sa najautentičnijim izrazom nas samih, našeg života.

Venera i Jupiter sjedinjeni u znaku Vodolija dali bi sliku istovremene materijalizacije, sada i ovde, svega što nam je na onom iskrenom, čistom, lično našem nivou srca stvarno potrebno. Mogli bi se zaljubiti, pripojiti, prespojiti, obnoviti neke veze, i prijateljstva, romanse. Moguće je proširenje i ekspanzija naših vrednosti, i svega što je nama vredno. Mogući su i iznenadni materijalni dobici, povišice, pokloni, prilivi. Generalno osećaj sreće, radosti i optimizma raste u nama i širi se. Kreativnost doživljava totalnu ekspanziju pa se tome prilagodite, slobodno prihvatite ovo svetlo, značiće nam jer istovremeno stimuliše stvaranje i rast zahvalnosti. Koje su želje vašeg srca? Da li imate snove, neiscrpno polje inspiracije, ideje, ono nešto što želite, osećate oduvek da je vaše i da to jeste vi? I šta se desilo sa tim? Zakopali ste ih obavezama, navikama, dugovima, strašnim sudom, društvenim odgovornostima?? E vreme je SADA! Izvucite ih na površinu i ubrizgajte im život!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj