Dnevni horoskop za 10. februar 2021. godine - astro prognoza otkriva kakvi planetarni aspekti nas očekuuju!

Jutro započinje da jednim izuzetno napetim aspektom. RetrogradniMerkur u znaku Vodolije kreira kvadrat sa Marsem u znaku Bika. Bićete skloni kritikama, netoleranciji i mogući su brojni konflikti sa osoba koji vas okružuju na poslu i kod kuće.

Pročitajte još:

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VODOLIJI! Iznenađenja stižu sa svih strana: Povežite se sa kosmosom i oživite svoje želje (od 11. februara)

HOROSKOP - Očekuju nas 2 teška i napeta dana: 7 stvari koje ne treba da uradite dok je Merkur u aspektu sa Marsom (10. i 11. februar)

HOROSKOP OTKRIVA KOJA JA VAŠA DUHOVNA ŽIVOTINJA: Bikovi imaju energiju vuka, a Škorpije su misteriozne kao zmije

Ovaj aspekt trajaće dva dana. Budite oporezni pri obavljanju svakog zadatka jer su moguće greške i veliki propusti. Takođe, očekuju vas napete i stresne situacije, a najvći izazovi očekuju vas ako brzate stavri donosite nagle odluke. To može uzrokovati veće posledice nego kašnjenje sa rokovima. Sve važne stvari koje možete da odložite pomerite za kraj nedelje ili sledeću sedmicu.

10. februar bniće napet i nestabilan dan jer nas očlekuje još jedan nepovoljan položaj planeta. Mesec u znaku Vodolije kreira konjukciju sa Saturnom koji je takođe u Vodoliji. Iako su konjukcije dobar znak u astrologiji, spoj Meseca i Saturn ne donosi naročliti uspeh, već drastičnu zbunjenost i pomešana osećanja.

Moguća su ograničenja, izazovi, kao i osećaj tuge, melanholije i razočaranja. Mnogi će biti nezadovoljni sa stavrima koje su postigli, zatvporeni u sebe i neiskreni. U ljubavnim vezama ovaj aspekt donosi nesigurnost i povratak u prošlost, ali ne radi listanja lepih uspomena, već radi podsećanja na stare greške.

Konjukcija Saturna i Meseca predstavlja otuđenost i usamljenost, ali tokom ovog uticaja važno je da ostanete nežni prema sebi i podsetite sebe na sve dobre stvari koje ste uradili.

Ponavljajte sledeću afirmacije:

Ja sam izvor kreativnosti, dobrote i ljubavi.

Život mi donosi samo dobre okolnosti i ja sam mu na tome neizmerno zahvalan.

Svaki izazov shvatam kao šansu za razvoj i verujem da će mi Univerzum pomoći da prevaziđem sve teškoće iz kojih ću izaći kao pobednik.

Izvor: Lovesensa