Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

Jedinicu očekuje priliv novca, a Četvorke uzbuđenje na polju ljubavi!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološkeprognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Pročitajte još:

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA U PROLEĆE PRIVLAČE OBILJE: Zvezde im donose energiju uspeha i novac

MESEČNI LJUBAVI HOROSKOP ZA MART 2021. GODINE: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ:

JEDINICA

Tokom ovog meseca glavni problem koji ćete rešavati odnosiće se na finansijska pitanja i najverovatnije da ćete razmatrati mogućnost uzimanja kredita. Ako nije neophodno da pravite velike troškove izbegnite nepotrebne kupovine a ukoliko želite da uložite novac u neki biznis konsultujte se sa Osmicom ili Devetkom. Ukoliko želite da planirate putovanja u inostranstvo, bilo bi dobro da to bude u drugoj polovini meseca, a prijaće vam društvo jedne Trojke ili Sedmice. Moguća je realizacija velikih poslovnih planova i priliv novca iz inostranstva. Neki od vas mogu biti prijatno iznenađeni vanrednim uplatama ili dobicima preko igara na sreću. Za mnoge predstavnike ovog broja ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv na ljubavnom planu naročito ako ste skloni avanturama i flertu, pazite da se ne povredite nekim oštrim predmetom.

DVOJKA

Veoma značajan mesec za one koji su tokom cele godine vredno radili, posebno za one koji su ulagali u svoje stručno usavršavanje kako novac tako i vreme ili su imali ikakve poslovne veze sa inostranstvom. Mlade Dvojke, studenti i postdiplomci mogu očekivati uspeh kao i oni koji očekuju da dobiju stipendiju za inostranstvo. Svaka vrsta kontakata sa strancima naročito posredstvom jedne Trojke ili Sedmice može doneti kako moralnu tako i materijalnu satisfakciju. Bilo koja vrsta kontakata sa Peticama ili Osmicama može biti za vas veoma stresna, naročito u drugoj polovini meseca kada ćete biti skloniji buntu i potrebi da za slobodnim izražavanjem vaših ideja. Svako ko bude pokušao na bilo koji način da opstujira realizaciju vaših planova biće suočen sa vašom odlučnošću i nepokolebljivim stavom. Moguća romansa sa jednom Šesticom ili ulazak u zajednički posao sa nekom drugom Dvojkom.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj