Mlad Mesec u Ribama,13. marta, zadržaće se oko 60 sati, može biti katalizator tuge i melanholije. Tada preterano reagujemo na jedan od dva načina: preuveličavamo svoje emocije ili ih sputavamo i u potpunosti sakrivamo, kako bi izgledalo kao da nas ništa ne dotiče.

Pročitajte još:

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

HOROSKOP ZA VENERU U RIBAMA: Stare ljubavi se vraćaju (do 20. marta)

Mlad Mesec u proseku u znaku Riba provede oko 60 časova, dok ne pređe u sledeći zodijački znak – Ovan.

Izraženo emotivna stanja mogu se izbeći brigom za lični unutrašnji mir. Posvećivanje muzici, slikanju, poeziji ili čitanju dobre knjige, može vam pomoći da iskoristite novonastali osećaj kreativnosti.

Tokom ovog mladog Meseca, koji će biti delimično ili u celosti u znaku Riba, 12, 13. i 14. marta 2021. godine, tri znaka će biti na velikim iskušenjima.

BIK

Rad bez užitka i zadovoljstva nije dobar recept za Bikove, iako će mnogi posegnuti za tim. Emotivno razdražljivi, Bikovi će u ovom periodu bežati u poslove i projekte.

Prva lekcija za Bikove tokom ovog mladog Meseca: ostavite profesionalne obaveze nakratko po strani i fokusirajte se na vaše lične potrebe.

Savetuju se čitanje dobre knjige, šetnja u prirodi i odmor.

DEVICA

Kada Mesec prolazi kroz Ribe, ljudi rođeni u znaku Riba prilično se dobro osećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Devica – moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Kad je Mesec u Ribama, dani su obavijeni tajnovitošću i misterijom. Emocije odnose prevagu nad racionalnim razmišljanjem.

PageBreak

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE PREOKRET SUDBINE OD 13. MARTA: Mlad Mesec u Ribama donosi životne promene
Foto: Shutterstock 3-znaka-preokret-sudbine-mlad-mesec-u-ribama-promene-zivot


Device u tom periodu mogu da osete da gube tlo pod nogama. Nije isključena mogućnost da neke pripadnike ovog znaka preplave vrlo intenzivna osećanja, koja će ih sputati u delanju.

Ovo je period kad je Devicama teško da se koncentrišu na poslovne zadatke. Postoji značajna mogućnost grešaka prilikom različitih proračuna, ali i grešaka do kojih dolazi usred nemara. Veoma izražene emocije negativno utiču na rad.

JARAC

Reči mogu da povrede i da leče.

Najteža lekcija za Jarčeve tokom mladog Meseca u Ribama biće kako da sa bližnjim efikasno razgovaraju o svojim potrebama. Ako ostanu stegnuti i zatvoreni, Jarčevi će otvoriti novi krug problema.

Ali ako bližnjim ljudima pokaže da njihove kritike razume i prihvata, oni će posebno ceniti napor Jarčeva.

Pred Jarčevima je zadatak da na ispravan način izraze svoja osećanja, i da bez uvrede prime i obrade informacije koje dobijaju od drugih.

Izvor: Luftika