Mesečni horoskop za april 2021. godine - Evo koga očekuje sreća u ljubavi!

Kvadrat Urana i Saturna donosi veliku transformaciju ovog aprila. Još u prvoj nedelji Mars se spaja sa Saturnom i motiviše nas da budemo odlučni i posvetimo se vredno svojim aktivnostima. U aprilu će na emotivnom planu vladati harmonija. Bićete iskreni prema sebi i drugima, ispravljamo stare greške i pokazujemo empatiju.

Pročitajte još:

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2021. GODINE: Strelcu se osmehuje sreća i obilje, a Vodoliju tajne simpatije i ljubav

HOROSKOP - Ova 3 znaka očekuje loš period do 23. aprila: Mars u Blizancima donosi obmane

Na ljubavnom planu veliku ulogu imaće Sunce i Venera koji su povezani većim delom ovog meseca. Mlad Mesec u Ovnu nas poziva da stvaramo budućnost kakvu želimo. Vreme je za promene, noveljubavi i priliku da okrenete novu stranicu vašeg života.

Blizanci

Prve dve nedelje u mesecu biće zlatne za slobodne Ovnove. Sunce i Venera kretaće se u vašoj prvoj kući tokom većeg dela meseca i donose vam snažnu sreću. Ove dve planete vam daju neodoljiv šarm kojim privlačite, kao i procvat nove veze. Očekuje vas dobro poznanstvo, a do 26. aprila Vener će biti u konjukciji sa Merkurom što donosi povoljnu energiju u polje komunikacije.

PageBreak

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE SREĆA U LJUBAVI U APRILU 2021. GODINE: Očekuje ih radost, obilje i romantična energija
Foto: Shutterstock 3-znaka-sreca-ljubav-april-2021-godina_331549139

Rak

Kako Mars ulazi u vašu 1. kuću i kreira u 8. kući trigon sa jUpiterom, osetićete poziv za širenje energije ljubavi i povetak zajedništvu. Jupiter vam donosi radost, obilje i romantičnu energiju, ali i podsetnik da pružite drugima šansu. Koristite ovu moć da nadahnete druge, ali i da se povežete sa novim ljudimai stvorite šansu za romansu punu sklada i prijatnih emocija.

Blizanci

Mars i Jupiter pravi trigon u 1. i 9. kući sredinom meseca. Očekuje vas podsticaj sreće i ponanstvo sa osobom koja vas može podstaći na duhovni razvoj i preneti vam razna znanja. Promenićete način na koji posmatrate sebe i stičete više samopouzdanja. Mnogi Blizanci će biti radoznali i upusiće se u avanture u aprilu. Ipak, kada se pojavi srodna duša znaćete da je to ona. Pratite znakove ljubavi koje vam šalje Univerzum.

Izvor: Lovesensa