Nedeljni ljubavni horoskop od 9. do 16. marta 2021. godine!

OVAN

Ljubav: Dosta planeta u znaku Riba vas potpuno defokusira u ljubavnom smislu, te možete biti nesigurni, da jasno ne znate šta želite ili šta partner očekuje od vas. Može doći do raznih nesporazuma. Ukoliko ste slobodni, sami sebi možete biti čudni jer imate osećaj da ste izgubili sidro. Moguće su tajne veze, koje nećete dugo trajati, pa ako niste za te varijante, pričekajte sredinu meseca za neke konkretnije poteze i odnose.

Pročitajte još:

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2021. GODINE: Ovna očekuje stresan period, a Device predivna magija ljubavi

ŠKORPIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

BIK

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, aktivira se kuća prijatelja, pa je moguće da osetite neku promenu u emotivnom pogledu ka nekom dragom prijatelju. Ukoliko ste u vezi, kreću promene, najviše po pitanju zajedničkih aktivnosti, sporta ili putovanja. Imate lepu sedmicu pred sobom u ljubavnom smislu.

BLIZANCI

Ljubav: Kreću nestabilnosti u domenu ljubavi i emocija koje osećate prema drugima, a ako ste u vezi, onda i prema partneru. Imate velike oscilacije u raspoloženju, te nervoza tokom dana može prerasti u ozlojađenost ili kriticizam, kako samog sebe, tako i drugih. Ne preporučuje se ulazak u nove veze ili pak tajne veze tokom ove nedelje, jer je vrlo lako da budete razočarani.

RAK

Ljubav: Mlad Mesec kreće iz znaka Riba, što je za vas dobar znak, jer je sigurno da će vam doneti nova poznanstva, emocije pa i nove ljubavi. Ipak, ono što je najsigurnije je da će vas aktivirati u veri i želji da uđete u nova poznanstva i da se prepustite. Ukoliko ste u vezi, vrlo lepi zajednički trenuci sa partnerom, naročito po pitanju dogovora oko narednih koraka u vezi.

LAV

Ljubav: Uspavani ste i uljuljkani u svakodnevnicu ali i navike. Ukoliko ste slobodni, moguće je da se ove sedmice pojavi neka interesantna figura u emotivnom smislu, ali kao niste voljni da ulazite u konkretnije poteze. Ukoliko ste u vezi, malo ste više opušteniji nego što bi trebalo, pa se potrudite oko ljubavnog partnera, recimo predložite mu zajednički izlazak ili putovanje.

DEVICA

Ljubav: Ove sedmice je vrlo aktivirana vaša kuća partnerstva. Naime, od srede pa do kraja nedelje, pored Sunca, Venere i Neptuna, desiće se i Mlad Mesec u ovoj kući. Kreće novo poglavlje u vašem emotivnom životu. Ako ste slobodni, za vikend vrlo interesantno i uzbudljivo upoznavanje i neka lepa dešavanja. Ukoliko ste u vezi, partner je vrlo aktivan, traži od vas da se i vi pokrenete u promenama u vezi zajedničkog života. Vreme je da se prave ozbiljniji koraci u ljubavnom životu, naročito ako ste duže u stabilnoj vezi.

PageBreak

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 16. MARTA: Ovan gubi romantično sidro, a šarmantne Ribe očekuje lepa i mirna sedmica
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-do-16-marta_1674438649

VAGA

Ljubav: Ove nedelje vaša vladarka horoskopa, Venera, pravi vrlo jak i važan aspekt, koji će sigurno da vam donese promene po pitanju emocija i ljubavi. Zanos, maštu, bajkovite trenutke u vama će da aktivira neka osoba, koja je za sada bila samo nagoveštaj. Ukoliko ste u vezi, vrlo lepi trenuci sa partnerom, pa i mogući ozbiljni potezi vašeg partnera, u vidu ponuda zajedničkog života, pa i braka. Uživajte.

ŠKORPIJA

Ljubav: Mlad Mesec za vikend aktivira vašu kuću ljubavi. Zvezde su vam veoma naklonjene ove nedelje, pa će biti veoma lepih druženja, ljubavnog zanosa, zaljubljivanja. Družite se što više, jer je vrlo moguće da ćete nekoga upoznati tokom sedmice, jer Mlad Mesec uvek aktivira neke novine. Ukoliko ste u vezi, zaljubljenost u partnera se pojačava, a ljubav je obostrana. Uživajte!

STRELAC

Ljubav: U vama, tačnije u vašem unutrašnjem delu duše, dolazi do nekih promena. Ako ste u vezi, videćete jasnije šta osoba želi od vas i vi od nje. Ako ste slobodni, imaćete pojačanu intuiciju i vrlo jasno znati šta želite uopšte u partnerstvu i u kojem smeru treba da krenete. Najvažnije je da ove sedmice verujete sebi i svom unutrašnjem glasu. Pratite ga i biće sve kako treba.

JARAC

Ljubav: Vaš vladar horoskopa miruje. Vi ste stabilni, a ono što je ove nedelje na nebu aktivirano od planeta, vama ide u prilog. Najviše razmišljate o vanredniim koracima, jer ste u emotivnom smislu mirni. Ako ste u vezi partner se oslanja na vas, što je u redu. Ako ste slobodni, u komunikacije ćete zahtevati od drugih da se izjasne i da sve bude jasno rečeno.

VODOLIJA

Ljubav: Ove nedelje nema puno aktivnosti po pitanju emotivnih dešavanja. Od ove sedmice planete polako prelaze u drugi znak od vas, pa i vi nećete biti toliko u fokusu interesovanja. Generalno, isto stanje kao i prošle sedmice. Imate podršku planeta, ako želite da se pokrenete ka nečemu novom, ukoliko ste slobodni. Ukoliko ste u vezi, lepa i mirna sedmica pred vama.

RIBE

Ljubav: Ovo je vaša sedmica. Mlad Mesec kreće iz vašeg znaka, pa ste i vi dočekali planetu ljubavi, Mesec, Sunce ali i vašeg vladara horoskopa Neptuna okupljeni u vašoj kući. Prelepa sedmica, naročito za nove početke. Ako ste u vezi, započnite novo poglavlje u vašoj vezi. Vrlo ste šarmantni i privlačićete pažnju mnogih. Uživajte.

Izvor: Mogu ja to sama/Astrolog Nataša Panić