Mlad Mesec sa Suncem na 23° u znaku Ribe u divnoj, božanstvenoj konjunkciji sa Neptunom na 20°, glavnim dispozitorom i Venerom na 19° veoma je značajan i moćan jer iluminacijom donosi u zenit, na Sunce, na vrh našeg neba, ciljeva, prioriteta, u 10. kuću sve ono što je duboko, skriveno, stvarnu istinu, ono što nije vidljivo, mnoge tajne, dugo čuvane talente i sve ono što osećamo, što znamo intuitivno. Donosi u prvi plan teme o nesvesnom, o psihologiji, o inspiraciji, o intuiciji, o talentima, o nama, o onoj našoj ličnoj predstavi sebe u celosti, pre svega. To nije sve, ovo bi moglo da se poredi sa erupcijom naših snova i izuzetnim potencijalom za ostvarenja, postignuća.

Pročitajte još:

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 16. MARTA: Ovan gubi romantično sidro, a šarmantne Ribe očekuje lepa i mirna sedmica

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE SREĆA U LJUBAVI U APRILU 2021. GODINE: Očekuje ih radost, obilje i romantična energija

Mesec je ujedno i vladar Ascendenta trenutka pa je ovo magija 1 u 10 koja započinje nežnim činom oslobađanja emocije i intimnog otvaranja sa 11° znaka Rak na Ascendentu trenutka i vodi nas direktno u polje postignuća, ciljeva. Ova suptilna energija nastavlja kroz znak Ribe dozvoljavajući nam da se zavolimo u celosti, zagrlimo, kažemo sebi da smo tu za sebe, da smo voljeni i podržani uvek u svemu. Možemo u ovoj nežnosti da zaronimo i kroz iluminaciju prikažemo svoju sposobnost za radost bliskosti, svoju ljubav, svoje blago. Ovo je vreme koje lansira naše supermoći, našu specifičnu čaroliju. Mi imamo priliku da stanemo uspravno, s ljubavlju, nežno i ponosno, da se zauzmemo za sebe i svoje delo, da budemo sebi ona najpotrebnija svesrdna podrška koja nas drži na vrhu planine da ne padnemo kada je osvojimo, dobijemo, postignemo.

Broj datuma lunacije je 13 i naglašava Mesec, zapravo ženskiprincip. Broj 13 je usko povezan sa ciklusima, sa ponavljanjem radi sticanja iskustva, napretka i suptilnog rasta, prevazilaska. Povezujući se sa 13 lunarnih ciklusa u toku jedne godine, 13 nedelja u jednom godišnjem dobu i ženskom, božanskom, svetom mudrošću.

Primetićemo specijalni matriks koji lunacije mladog Meseca stvaraju u ovom vremenu, broj 23 i 11 se naglašeno ponavljaju za mladMesec prethodnih 5 lunacija, poslednje tri u prošloj godini, kao i prva tri mlada Mesec u tekućoj 2021. godini. Dok se kroz pun Mesec u ponavljanju ističe broj 8.

Ovo je završni, poslednji u nizu madih Meseca sa posebno naglašenim brojem 23 donoseći sigurno šestomesečnu kulminaciju u ovoj simbolici.

U ovoj lunaciji ističe se broj 11 kako kroz sat dešavanja, tako i kroz tačan stepen Ascendenta za ove prostore kao i broj 23 kroz stepen na kom se nalaze Mesec i Sunce. Oba broja su astrološki povezana sa simbolikom Vodolije, što će značajno angažovati našu vatru i žeđ za slobodom, za promenama, za nečim potpuno novim, na originalan način!

Broj 23 astrološki korespondira znakom Vodolija, sa nama. Budi u nama kolektivnu svest otvarajući nas tako ka Višem Ja - našem kosmičkom biću. Povezuje se još sa spiritualnim buđenjem gde nam ukazuje na otvaranje mogućnosti za povezivanje i sagledavanje svrhe života i misije duše. Ovo je broj koji samim tim upućuje na veoma brz protok informacija u vidu munja, groma, iznenađenja. "Aha!" momenti biće naglašeni u ovom periodu. U numerološkom smislu broj 23 se svodi na broj 5. Povezuje nas na energiju ove godine, što naglašava prirodu kralja, istinskog vođe u nama svima. Otvara hrabrost, energiju vođstva, osećanje posebnosti, plemenitosti, energiju vladara. Što smo iskreniji to je i protočnost bolja i lakša, tako smo i otvoreniji da ovo primimo.

Od velike pomoći u samom radu su pozitivne afirmacije, optimistički stav kao i posvećeno usmeravanje i davanje pažnje nameri što doprinosi potrebnoj moći za manifestaciju naših želja, postizanje ciljeva, potreba i težnji! Laganog putovanja putem životne svrhe i misije.

Broj 11 je naglašen stepenom Ascendenta u trenutku lunacije što dovodi broj 1 i broj 11 na uticajno mesto, vredno pomena.

Broj 1 naglašava Ja, inicijativu, vođstvo, pionire, mladost, elan, energiju kada umnožimo ovu sliku, dupliramo sliku, a ne ono što znamo o količini broja. Dakle, 11 je sve što i 1 samo višestruko, ovo su moći pomenute kod broja 1 uzdignute na višu frekvenciju.

Broj 11 naglašava simboliku Vodolije - socijalizacija, udruživanje, humanizam, ali i revolucija, pokret, otpor, opozicija poziciji, šta god se trenutno tako činilo. Jednom rečju oslobađanje od svega prethodnog što nas je ograničavalo, bilo da su strahovi i vezanosti ili navike i uverenja. Ovo je broj novog, unikatnog, nesvakidašnjeg, broj novog početka, slobode. Broj koji rezonira na izuzetno visokojvibraciji.

Veoma je moćan ovaj mlad Mesec jer osim izuzetnog Neptuna koji vlada Suncem, Mesecom i Venerom u datom vremenu, snažno se izdvajaju Uran i Saturn koji svojim moćnim kvadratom razvezuju Jupitera prvog vladara lunacije da se vine u visine. Podižući ga na viši nivo da sagleda više, da proširi horizont, da se oslobodi vezanosti za uobičajeno, manje, jeftinije, naučeno, lepo vaspitano, dovoljno. Merkur, Jupiter, Mars i Saturn nalaze se u vazdušnim znacima i stvaraju jedinstveno polje, udoban nosač, kolevku za inspiraciju i ideje, ali i njihovo precizno, fokusirano sprovođenje u delo. Dakle, snaga vodenog i vazdušnog elementa su izuzetno izražene jer se većina planeta zapravo tu nalazi. E sad, tu se javlja dilema: ova dva elementa nisu komplementarna, navode nas na samoangažovanje, prepoznavanje i aktivaciju svog plamena, kako bi radošću deteta stimulisali i usmerili motivaciju i našu privlačnu silu, gravitaciju upotrebili za jasno obeležavanje terena za prizemljenje svega što je iznad nas, što smo toliko želeli. Možda će biti čudni načini, ali pred nama su mogućnosti da se sve što nas ispunjava, što sanjamo, maštamo, želimo sprovodi u vrhunsko delo. Naime, naša nežna, emotivna, fina, delikatna strana može doći do izražaja, do svog uobličenja, do materijalizacije i to našim izborom.

Svi talenti, vrline, one naše fine tanane niti, ono što umemo, ali nikako da pokažemo ili nešto od toga napravimo, sada se mogu pokazati i dokazati. E, baš to što radite levom rukom sa puno ljubavi, što vas ispunjava i što sadrži vaš emotivno energetski otisak, to sa čim ste potpuno sjedinjeni u procesu kreacije sada dobija zasluženu dimenziju, oblik, novu dodatnu vrednost. Izlazi u javnost vaša duboka, čista suština i biva prepoznata kao blago sa dna okeana. Stanite i zauzmite se konačno za sebe u celosti, ponosno, kao nikada do sada.

Pružite sebi podršku za kojom vapi ovaj deo vas još od detinjstva. Nemojte zažmureti na slici, nemojte se stideti ili pobeći čak i ako osetite da vam obrazi gore. Stid i crveni gorući obrazi su znak da se menjate, menjate energetski zapis. Sagorevate ono staro. Kroz vas struji otpor i navika, naučeni obrasci da se skupimo i obezvredimo, sakrijemo i umanjimo, a istovremeno teče, struji, kovitla i osećaj radosti, sreće, veselja, srce igra, krv se uzburkala, zadovoljstvo i vitalnost rastu da preplave ove stare nas! Zato slobodno, samo ostanite na toj sceni budni, budite svoja podrška, podrška svojoj nežnosti, onome što volite i gradite jer je deo vas, jer je vaše! Ovo je čarobno vreme STVARALAŠTVA I KOKREACIJE zato se zagrlimo i sa nežnošću zamašimo čarobnim štapićem.

Znak Ribe vodi nas u energiju samog bitisanja u tišini, zato se treba radovati ovom susretu sa sobom, sa svojom pravom prirodom, sa svojim božanskim kontaktom, inspiracijom, intuicijom. Radujmo se kompletnoj predaji onom božanskom delu u nama. Prestanimo sa svojim objašnjenjima, analizama sebe, jednostavno počnimo da BUDEMO. Znak Ribe ima za ideju da se iscelimo putem baskonačne i bezgranične ljubavi, da se spiritualno preporodimo, probudimo i zato mi tu ništa ne treba da radimo. Potrebno je samo da budemo u toj vrhunskojtransformaciji koja se odvija u kontaktu sa izvorom, sa svetlošću, sa božanskim, gde se večnaljubav ogleda u jednostavnosti bivanja.

Znak Ribe takođe govori o vizijama, o intuiciji koja se u nama očitava nakon kontakta sa duhom, sa inspiracijom, o onome u šta verujemo, o svetu snova, o čaroliji, o umetnosti, o muzici, o plesu, o osećanju sveukupnosti, osećaju sebe u drugima i svih unutar sebe. Osećaju jedinstva sa celinom, sa zajednicom poput sestrinstava, bratstava. O svemu što je nevidljivo, a energetski utiče na nas.

Bitno je setiti se da znak Ribe pripada promenljivim znacima što naglašava energiju u kojima su i začete, aktivirane promene, podešavanja, poravnanja kroz eklipse koje su obeležile ovaj period u promenljivom kvalitetu. Tu smo da prihvatimo promene i da se snađemo sa njima, u svakoj situaciji „ad hoc“ da pronađemo smisao i najbolje rešenje, novi put za nas, jer mi to umemo i možemo! Ovo je znak završetka u cilju oslobađanja energije i prostora za nove početke. Ne ljutite se zbog promene planova, jer na sceni su vetrovi promena. Gledajmo na ovo kao na trening, a trener baš voli da nas iznenadi! Dokažimo svoju fleksibilnost i sposobnost da sa ljubavlju i zahvalnošću svaki put iznova podesimo kompas, pogledamo koordinate za novu destinaciju i krenemo radosno, radoznalo u avanturu zvanu život u ljubavi, baš po našoj volji.

Neptun kao vladar znaka Ribe je eteričan, nevidljiv, donosi obiljeinspiracije, frekvenciju snova, romantike, poverenja, vere, onog čudnog osećaja da možemo sve, čak i da možemo dobiti na lutriji. Korespondira sa energijom duše, sa našim uzvišenim poljem intuicije, tako da možemo zaboraviti da nam išta treba, pa čak i hrana. Znate ono kad se zaigrate.. Ovo je frekvencija visokog polja iznad nas, fina, prefinjena, lagana, nežna, uzvišena, koja doseže do nebesa i zvezda. Neptun se povezuje sa verom i poverenjem u apstraktno, u misao, u intuiciju, u osećaj da nešto jeste. Neptun je naša Aura, nevidljivo energetsko polje koje se u ovakvim vremenima fino može osetiti, štit koji ume da ima tendenciju da se proširi, raspline, da prevaziđe oblik i veličinu.

Od silne radosti zbog ljubavi koju osećamo u ovom dodiru mi želimo sve i svakoga da zagrlimo, da zaštitimo, da saosećamo i tako naša Aura postaje porozna, a mi ranjivi, bolešljivi, jer se trošimo i dajemo više nego što imamo, čak iako to niko od nas ne traži. Neptun je naš imunitet, odraz naše sveukupne radosti i zadovoljstva unutar sistema. Kada dođu ovako eterično plodna vremena, važno je znati pravu meru, poznavati i praktikovati svoje NE i JASNO ODREĐENE BEZBEDNE GRANICE, baš kao što poznajemo i praktikujemo svoje DA i HOĆU. Neptun može da zamagli, da donese previše nečega, da raspline naš fokus, da pomuti našu svest i jasnoviđenje.

Važno je naglasiti da mundano, ali i lično, krucijalnu ulogu igraju Neptun, Uran i Saturn, taj gornji nivo našeg bića koji sadrži naše lekcije, naša uverenja, naš potencijal za prevazilazak, za premošćavanje, našu veru, našu duhovnost, povezanost sa višim sferama, sa vodičima, inspiracijom. Ukoliko zdrav, lepršav Neptun spreman i napunjen asortimanom iz polja svih mogućnosti uspe da zadrži fokus na ostvarenje, uspe uz podršku Urana da se poveže, da se uvede u svetlosni putujući snop i započne svoje strujanje, proticanje, ukoliko se ova energijia koncentriše na jasno i sigurno tlo, na heliodrom što mu je balansirani Saturn samo za ove svrhe sagradio, ako uspe da ostane u granicama „prave mere krojene po nama“ koju određuje umeren, harmoničan Saturn, postiže se pokretanje magije! Čarolija zvana SOPSTVENI ŽIVOT SA SNOVIMA I OSTVARENJIMA, I SVESRDNOM PODRŠKOM – POVERENJEM U SOPSTVENU ČAROLIJU stupa na scenu!

PageBreak

HOROSKOP - Mlad Mesec donosi bliskost, ljubav, radost i blago: Postajemo srećni! Evo kakva nas ČAROLIJA očekuje od 13. marta
Foto. Shutterstock horoskop-mlad-mesec-bliskost-ljubav-radost-srecni-od-13-marta_1905095164

Ukoliko se, pak, Neptun raspline i uspe da zavede svest i sve svetiljke našeg bića uvede u svoje bludne kuloare, Mars sa velikim mentalnim nabojem i sklonošću da se usmeri na više strana zapravo gubeći tako energetsku stabilnost i snagu može da izgubi fokus na 5° Blizanaca i da nastavi da reaguje. Može nervozno, ljutito i eksplozivno, da siđe sa sopstvene svrhe i besciljno da nastavi da srlja u stvaranje nove karme. Ovo opet dovodi Saturna u suvi liderski položaj, gde je naučio da bude okrutni despot na svom suvom, vetrovitom kamenom tronu, odakle će da nas časti uobičajenim: krivicom, osudom, razočaranjima, osećajem gubitka, pa čak i promašenosti, sa dokazom da nismo ništa drugačiji i ništa napredniji, da smo opet podlegli i izgubili sebe.

Ipak, Mars obrazuje aplikacioni trigon sa Saturnom iz Vodolije na 9° što ukazuje na oblik, na umeće rukovanja, kanalisanja i preko potrebnu smirenost koja može uroditi preokretom, oslobađanjem od obrasca, pravom kreativnom akcijom, pogotkom u centar!

Neptun je kroz konjunkciju snažno privučen na materijalizaciju magnetičnim silama egzaltirane Venere što nam dodatno stvara uslove i potvrđuje ideju o ostvarenju snova, potreba, želja! Venera ovde donosi lepotu, lakoću, radost, igru, muziku, obilje! Ako je Neptun Inspiracija, ovo će biti OBILJEINSPIRACIJE. Koliko je samo ljubavi, slatkoće, ljubaznosti, zanosa i potrebe za predajom i prepuštanjem u ovom aspektu, u ovom vremenu. Ovo vam je nešto poput prve ljubavi, ni sami ne znate šta vam se dešava, sve vam je i ništa istovremeno, osećaj celovitosti, svrsishodnosti, kreativnosti, radosti ljubavi i smisla. Kao kad ovladavate nekim instrumentom, otpevate neku pesmu najbolje do sada. Taj treptaj, istovremeni osećaj talenta, zanosa i postignuća i čiste energije ljubavi. Da, ZALJUBLJENOST! Tada je sve lako! Sve je umetnost, zen i meditacija bilo da je u pitanju ljuštenje jabuke, seckanje povrća, mešanje salate, kreiranja cvetnog aranžmana, sadnja u bašti, usisavanje, čišćenje. Sve postaje ljubavni ritual i stvara se osećaj svrsishodnosti, ispunjenja. Ni na kraj pameti nam nisu ometači i sporedne informacije, uzrujavanja. U mogućnosti smo da sagledamo ovu jedinstvenu vrednost svakog divnog trenutka u kom kreiramo, u kom smo živi.

Sprovedimo sada uz ovu magnetičnu silu privlačenja svoje snove u dela (kreativna dela), neka je fokus na JA HOĆU i čuvajmo svoje jasne granice, ono što nas definiše kako se ne bi rasplinuli i potrošili. Čuvajmo svoj željeni oblik kako se ne bi potrošili usput na „spašavanje nečijeg sveta“ ili „trenutka dosade“ pa nam tako opet promakne naša šansa da pokrenemo čaroliju kreacije. Zadržimo fokus na sebi kako bi uspeli da prekinemo karmički krug uzročno posledičnih radnji, naučenih, besvesnih reakcija uvođenjem voljnih akcija, akcija iz „JAHOĆU“ stanja! Oslobodimo se predrasuda i ograničavajućih znanja, uverenja. Prepustimo se intuiciji sa potpunim poverenjem, sa verom u sopstvenu kreativnost, stvaralački potencijal, radost, osmeh i zahvalnost koji nas mame na još, na opet.

Kiron - Healer na 7° Ovna sintetiše svaki znak u kom se nalazi. On govori o nežnosti, ljubavi, slabosti. On kristališe i pojačava, proširuje mogućnost isceljenja u našem životu. Kiron je već neko vreme u znaku Ovan i sada sa svojim dispozitorom Marsom u Blizancima, kao i Saturnom u Vodoliji obrazuje finu lotos konfiguraciju. Naime Kiron predstavlja aktivatora ovog velikog trigona između Marsa i Saturna, a ova konfiguracija najbolje doprinosi prevazilasku karme, dobrom sećanju i mogućnosti da do te mere budemo prisutni na sva tri mesta da se pred nama otvara mogućnost, dolazimo u priliku da ispunimo neku pređašnju misiju.

Ova konfiguracija generalno ukazuje na rešenje karme, rešavanje opozicije odnosa, suprotnosti koje smo dobili od roditelja, od genetike a slikamo je u odnosu sa partnerom, decom, prijateljima i na ovaj način unoseći svest o isceljenju mi dobijamo mogućnost da sagledamo dve strane istovremeno, da živimo. Rešava se slika koju smo doneli iz tačke koja je opozitna centru lotosa. U ovoj karti to je tačka 7° znaka Vaga. Pogledaje svoje specijalne mogućnosti sagledavanja i isceljenja koje se otvaraju u ovom vremenu. Vatreni lotos kao što je ovaj sa centralnom tačkom Kiron u vatrenom znaku koji dobija podršku Marsa i Saturna iz vazdušnih znakova otvara mogućnost da iskreiramo, stvorimo, uradimo uceljenje, da pokrenemo nešto što će dati sjajne rezultate, a uz to i podršku ove dve iskusne osobe, planete. Ovo je jedinstvena prilika za balansirano kruženje energijom i postizanje velike misije u kojima se spajaju dve inkarnacije. Kiron predstavlja potrebe naše duše, duboke, emocije i rane ko zna kad još zakopane u srcu. Ovo je dugo čekana aktivacija isceljenja na nivou iskonskog iscelitelja u nama i iskonskog ratnika u nama. Počinje isceljenje onog najsvetlijeg u nama, zatrpanog na najtamnijim dubinama.

Mars u negativnoj ekspresiji može doneti agresiju, primoravanje na akciju, grubost, ljutnju, bes zadržan u nama ili izbljuvan poput vatre u pravcu nekoga (ovo je slika nekog ko je već ranjen, ko pati od istih rana baš kao i mi). Ovde postoji mogućnost da prepoznamo da na bolji, pozitivan, svestan način priđemo situaciji iz intuitivnog osećaja, da iskreiramo akciju umesto proste besne reakcije, ljutnje vike i dreke ili čak fizičkih povreda sebe ili nekoga usled nepažnje i nervoze! Ključ isceljenja je naučiti kako iskazati osećanja drugačije nego ikada, a opet kroz našu smislenu akciju, iskazati čak i ljutnju i bes koji su se akumulirali na nov pozitivan način!

Dakle, važno je da na putu postizanja onoga što smo naumili, što hoćemo, može biti onih koji se ne slažu sa nama, mi možemo nastaviti napred, ali samo ako smo pustili i prevazišli staru naviku da zastanemo i da se borimo, svađamo ili namećemo. Jednostavno da pustimo tu zastarelu rešenost da nam za sve treba podrška svih ili društvo, jer to je nemoguće, jer uvek će postojati oni drugi sve dok su nama potrebne potvrde u ogledalima!

Zato treba iskoristiti ovaj ključ isceljenja kroz snagu sjajnog lotosa. Na najdivniji, ljubazan način postaviti sebe, otvoriti se za to što smo privukli, jer upravo to čeka da se isceli u nama tom nežnošću!

Treba se setiti da su snaga i moć unutra, u nama i na taj način pronaći mir sa kojim možemo napraviti praktični korak koji nije agresivan, koji će posedovati duboki isceljujući inprint iznutra i na tom nivou obezbediti isceljenje na oba kraja opozicije, obezbediti mir i harmoniju. Ovde se i podrška Marsa i Saturna jasno oseća!

Tokom prethodne lunacije punog Meseca u Devici započeli smo kreaciju sopstvene „zen bašte“ posebnom selekcijom onoga što nam služi, što je kvalitet, što vredi, što volimo. Sada, naša „zen bašta“ kvalitativno raste i razvija se. Mi biramo cveće i mirise, biramo lepotu, lakoću, parfeme, simfoniju, mi biramo svoju inspiraciju, svoje učitelje, svoje ljude, sve ono u čemu hoćemo da se oglednemo, da se divimo. Biramo gde ćemo na odmor, biramo da se negujemo, da se razmazimo. Uzmimo tu dirigentsku palicu, budimo dirigent svoje simfonije, ne dozvolimo da neko drugi stvara šta mu volja našom energijom.

Zaista, toliko je spoljnih uticaja, zato započnimo rad na sebi povraćajem svesti o sopstvenoj finoj teritoriji... Kakve god da su vesti, politička situacija, vremenska prognoza, šta god pričali u autobusu, na pijaci, u banci, na poslu ili tu kod nas u kući, naši najbliži, vratimo se sebi i jedinom posedu, našoj sigurnoj luci, našoj teritoriji, fokusirajmo se na sebe i svoj dobar osećaj, na svoj mir i harmoniju! Pomislimo na osećaj lakoće, kako je samo divno naše srce smešteno u sred grudnog koša i uspeva da odoli sili gravitacije, čak i ako se mi okrenemo naglavačke! Je li važnija politička priča sada, Korona talas broj 4,5… Možda radovi na putu?? Ima li išta važnije od nas samih, ako ima onda pročitajte sve ispočetka i to sad, odmah! Zbog nas Univerzum sada otvara jedinstveno polje mogućnosti da zamašemo sopstvenim čarobnim štapićem, da sve uredimo baš onako kako mi želimo da se osećamo, sa ciljem da postignemo mir i harmoniju unutar našeg bića....

Fokus je na nas same, na unutra, na unutrašnju dobrobit! Akcija je okrenuta ka internoj, a ne eksternoj manifestaciji!

Nemamo mi za šta da se žalimo i vezujemo napolju, mi imamo sebe, svoj osećaj mira i lepote i lakoće i tu i treba da bude sva pažnja, fokus i odgovornost! Mi se osećamo intuitivno inspirisani da kreiramo, da pričamo, da radimo bilo šta!

Ovaj mlad Mesec nam donosi jedinstvenu priliku da promenimo, izmenimo prostor, svoj lični svemir iz kog smo potekli, u kom smo živeli ili sada živimo, da shvatimo već jednom da ta promena donosi drugačiji pogled na čitav svet jer sada gledamo sa potpuno novim očima, očima prisutnosti u sada i ovde, u duši. E to je ono što nas potpuno menja i to na onom suptilnom nivou, nevidljivom, a opet tako jasno sagledivom. Postajemo SREĆNI! Ta sreća postaje dozvoljena i nama, tu je da je tražimo, dobijemo i prihvatimo.

Mi smo tu da živimo srećan, ispunjen, život bogataša koji zahvalno uživa nabrajajući svoje vrednosti, voljeni i podržani od života, od svega. Oslobađanje duše i ostvarivanje snova kroz želje je tajna sreće, fontana mladosti, alhemija koju svi sebi možemo da priuštimo. Mi počinjemo da zračimo i širimo ovaj osećaj, stanje, uživanje, potpuno nesvesno. Naš zadatak je da ovo stanje vrhunskog zadovoljstva pokažemo, proširimo svetom! Da inspirišemo svojim darom. Budimo svoj omiljeni cvet, samo budimo i probudimo to i u drugima bez napora, bez ulaganja. Pustimo da nam se pročisti nebo, da nam se korov počupa, napojimo se vodom, da rastemo u bašti mirisa, muzike, nektara, da privučemo kvalitet u svoju baštu, da se radujemo proleću međusobno inspirisani raznovrsnim bojama i oblicima.

Izvor: Profesionalna astrologija