Sekstil Venere i Plutona čini nas strastvenim i željnim ljubavi. Ovj aspekt od 18. marta donosi pojačanu motivaciju i ambiciju u svemu što radimo, bilo da je to naša profesija, hobi, emotivniodnosi ili put promene.

Ljubav i šrenje ljubavi je trenutno naša glavna misija. Ceo vaš život počinje da se vrti oko ljubavi i njenih tajni.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Šta nam donosi tranzitni Merkur u Ribama do 4. aprila: Intuicija oslobađa svoje moći i potisnuta osećanja

HOROSKOP - STIŽE NAM "TOPLI" PUN MESEC U VAGI SA MOĆNOM ENERGIJOM: 1 znak treba posebno da bude oprezan

Sekstil Venere i Plutona pozitivno će uticti na veze i sve emotivne odnose, jer ćete biti brižni, lako otvaratesrce pokazujete osećanja i želite da se povežete sa partnerom, prijateljima i porodicom na dubljem nivou.

Koliko god bio prijatan i čaroban, ovaj osećaj ljubavi može i pomalo da vas guši, jer ćete pokazivati previše rige za svoje bližnje i želećete da ih zaštitite čak i kada za to ne postoji osnovan razlog.

Izuzetno ste odani i posvećeni i prijateljstvo vam je izuzetno važno. Ovo je period i kda praštamo i tražimo oproštaj - trenutak kada se povezujemo na nivou duše i kriramo duboke i čvrste duhovne veze sa ljudima koji nam znače.

PageBreak

HOROSKOP ZA NOVE LJUBAVI, PRIVLAČENJE NOVCA I ISCELJENJE RANA: Saznajte šta nam za 3 dana donosi sekstil Venere i Plutona (18. mart)
Foto: Shutterstock horoskop-ljubav-novac-rane-sekstil-venera-pluton_665074273

Kako za ljubav, ovaj aspekt je dobar i za seksualnu energiju. Bićete izuzetno privlačni, i to ćete osećati i imaćete neverovatno samopouzdanje. Spremni ste da istražujete erotske granice, da prevaziđete određene blokade i strahove i napokon se osećate opušteno i slobodno. Birate ono što vam prija i unosite novine u spavaću sobu koje prijaju i vama i partneru.

Oni koji su u prethodnom periodu imali negativna ljubavnaiskustva, sada imaju priliku da zaleče rane. Sekstil Venere i Plutona donosi divnu isceliteljsku energiju i pozitivnu ličnu transformaciju. Mnogi će započeti noveveze i ponovo pružiti ljubavi šansu.

U ovom periodu biće vam naročito važna i finansijskastabilnost, pa radite na povećanju novčanih prihoda. Trudićete se da napredujete, a uspeh vam može doneti pojačana vera us ebe i svoje sposobnosti.

Iskoristite na najbolji način ovu ljubavnu i prosperitetnuenergiju koju nam donosi spoj Venere i Plutona!

Izvor: Lovesensa