Merkur u konjukciji sa Neprtunom donosi nam neočekivane događaje, zbunjenost, razdražljivost, sukobe! Dve planete, potpuno opozitne i različite po svojoj energiji i delovima kojima vladaju unutar nas, će se ove sedmice spojiti, u Ribama. Interesantan zagrljaj dva poznanika, koji se uglavnom gledaju iz daljine, sada se i grle. Kao da razum i ego kojim vlada mali Merkur vade belu zastavicu i mašu njome, a talas intuitivne moći preplavljuje ono što je u njemu - analizu, intelekt i govor, pa on tone u tamne dubine neptunovskog carstva i tamo se smešta pored Boga vode i svega nepoznatog, jer Neptun je planeta koja vlada našim snovima, intuicijomi podsvesnim delovima nas.

Pročitajte još:

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK OČEKUJE NAJLEPŠA PROMENA U APRILU 2021. GODINE: U vama se budi boginja lepote, mudrosti i ljubavi

HOROSKOP - ŠTA NAM DO 1. MAJA DONOSI MERKUR U ZNAKU OVNA: Rakove očekuje ljubavna magija, a Ribe finansijski prosperitet

Kako će Merkur u konjukciji sa Neptunom uticati na vaš horoskopski znak i šta sve možete da očekujete do 4. aprila, otkriva astrolog Nataša Panić.

Ova sedmica može da nas baci u kovitlac konfuznosti, pospanosti, rasejanosti, naročito pripadnike znakova koji imaju za vladara Merkura, a to su Blizanci i Device, ali i Strelčevi i Ribe koji mogu osetiti rascep između misli i osećanja. Ipak, ove dve planete su u zagrljaju, one se u vrlo bliskom odnosu, nisu posvađane, pa će biti interesantno gledati i pripadnike drugih znakova, naročito vodene i zemljane Rakove, Škorpione, Bikove i Jarčeve, kako pronalaze izlaze iz nemogućih situacija, jer za njih ovaj aspekt dolazi kao spas. Oni spajaju svoju intuiciju sa razumom, oni mogu povezati ugodno sa korisnim, pa i svoje želje i snove sa realnim i konkretnim potezima.

PageBreak

HOROSKOP - ŠTA NAM DO 4. APRILA DONOSI ZAGRLJAJ MERKURA I NEPTUNA: Ova 4 znaka će imati sreće i snažnu moć intuicije
Foto: Shutterstock merku-neprun-horoskop_1849383592

Za sve nas je savet je da budemo naspavani, jer možemo se osetiti usporenim, pospanim i defokusiranim, ali ako se oslonimo na svoju intuiciju i na svoje unutrašnjeznanje, možemo baš ove sedmice, da razrešimo sve dileme, koje nas možda muče još od početka godine!

Posle ovog zagrljaja Merkur može da priča o svojim najuzvišenijim iskustvima. Možda će da kaže važnu istinu – Moral je deo duhovnosti. Možda će postati strpljiv, mudar, požrtvovan, odgovoran, nadahnut, jer su sve to osobine Neptuna koji vlada nepreglednim morima i njihovim dubinama, a to će sve da oseti u trenutku mali Merkur.

Merkurov hod kroz znak Riba se ubrzo i završava, pa snenost, dekoncentrisanost i nedostatak konkretne pažnje i poslovnog fokusa, nestaje. Merkur ulazi u znak Ovna, na kraju sedmice, kad ćemo svi osetiti istinsko proleće i u mislima, pa priliv ogromne intelektualne energije, novih ideja i povećane potrebe za takmičanjem i glasnim iskazivanjem svog stava će nas preplaviti.

Imaćemo sigurno i pojačanu potrebu za kretanjem, lakše ćemo se nositi sa izazovimana poslu, u komunikaciji koja će obilovati oštrinom i kritički nastrojenim razgovorima, koji će sigurno biti konstruktivniji nego sada!

Izvor: Mogu ja to sama/Astrolog Nataša Panić