Suprtonosti se privlače,a to dokazuje i ljubavniastro profil Ovna.

Ovnom vlada planeta Mars, a njegovim savršenim partnerom vlada Venera, što znači da Ovnovima u ljubavi najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Vage.

Kada se spoje Ovan i Vaga, u sudbonosnom i strastvenom susretu Marsa i Venere nastaje harmonija i obilje romantičnihvarnica. Vatrenog Ovna privlače Vage jer su umetnički nastrojene, maštovite, žive u svom svetu, a to zadovoljstvo snova i mašte posebno prija Ovnovima.

Pročitajte još:

ŽENA ROĐENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE NAJMOĆNIJA: Za nju je samo nebo granica

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE VOLE, ALI RETKO OSTAJU ZAJEDNO: Njihova ljubav je puna izazova

Njihove glavne zajedničke karakteristike su romantičnost, sklonost idealizaciji, strastvenost i snažna osećanja. Njihove razlike su takođe vidljive, a najveća se stvara zbog impulsivnih potupaka Ovna što je u potpunoj suprotnosti sa Vagom, kraljicom diskusije i strpljenja.

Međutim, oni dopunjuju jedno drugo, a nemirno srce Ovna i njegovu vatrenu temperamentnost umiriće nežna i harmoničnaenergija Vage. Spremni su zajendo da se trude i posvete se razvoju odnosa, što je ključno za sreću. Iako je Ovan ponekad zatvoren, mudra Vaga ga polako otvara za diskusiju i uči da je iskrena komunikacija divna vrlina i rešenje svakog problema.

U ovoj ljubavnoj astro kombinaciji najvažniji su poverenje i poštovanje različitosti, a kada to ostvare, uspehje zagarantovan.

Na početku odnosa moguće su prepreke. Ukoliko ih Ovan i Vaga prevaziđu, započeće divno ljubavno i životno putovanje ka lepšoj i nežnijoj budućnosti.

Izvor: Lovesensa