Mesečni horoskop za maj 2021. godine

Ovan

Za vas maj će biti mesec pun izazova i prepreka, a porodične obaveze i rešavanje tuših biga mogu vas udaljiti od ličnih želja. Pokušajte da smanjite svoj obim obaveza - vreme je da se malo više posvetite svojim planovima. U maju vam se vraća prošlost i moguće je da će se ponoviti neki obrasci na polju porodičnih odnosa. Otpuštate rane iz detinjstva, a kraj maja i počtak juna donose vam priliku da se potpuno oslobodite emotivnog tereta i počnete da tragate za svojim snovima.

Pročitajte još:

KOJI JE VAŠ BROJ SUDBINE I SREĆE: Odredite ga lako i saznajte šta vas očekuje u budućnosti

AKO STE ROĐENI IZMEĐU 1991. I 1994. GODINE USKORO VAS OČEKUE VAŽAN PERIOD ZA BUDUĆNOST: Saturn u povratku menja mnoge stvari u vašem životu

Bik

Maj je vaš srećan mesec, a mnogi Bikovi će proslaviti svoj rođendan i još jedan ciklus Sunca u njihovom znaku. Bićete informisani, vešti u komunikaciji, a ljude koje srećete mogu vam doneti neke nove mogućnosti. Vaši odnosi dobijaju bolju dimenziju, naročito kada je reč o ljubavi. Moguća su i putovanja na kojima ćete steći nove prijatelje, ali i proširiti znanja.

Blizanci

U prethodnom periodu ste imali finansijskih teškoća, a sada je trenutak da svestite šta je to što vas blokira ostvarenju obilja. Blizanci će u maju planirati budžet, tragati za načinima kako pametno da iskoriste svoje resurse.Pronalazite nova rešenja i mudriji način za donošenje odluka. Podrška upartnera u ovom periodu vam posebno znači.

Rak

U prethodnim mesecia suočili ste se sa raznim promenama i životnim burama,ali ste stekli nešto dragoceno, a to je iskustvo. Mudrost koju se stekli u teškom periodu je vaša ulaznica na velika vrata uspeha. Iskoristite sve što ste naučili, svu hrabrost koju ste stekli i kanališite svoju novu energiju na prave stvari. Moguće je da ćete ostvariti uspeh na polju karijere.

PageBreak

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Kratka astro prognoza za svaki znak Zodijaka
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-maj-2021-godine_1899313393

Lav

U maju ćete učiti kako da se otvorite prema drugim ljudima i pokažete svoja osećanja. Očekuju vas nova pozannstva, prijateljski susreti i prošireni krug prijatelja. Učite da je osnovna lekcija ljubavi davanje, pružanje srca na dlanu. Volite i ta ljubav vam se dvostruko vraća. U maju je moguće da se iz neko prijateljstva rodi divna romansa.

Devica

Kada slikate na umetničkom platnu morate pronaći svoju tačku fokusa ili percepcije, a sada ćete to uraditi sas vojim životom. Oslobodite se sivila, bezličnih nijansi i pokušajte malo da se udaljite od svakodnevnih zadataka kako biste uvideli šta treba promeniti. Budite ljubazniji u komunikaciji sa ljudima i promenite način posmatranja sebe i sveta koji vas okružuje. Obojite život u vedrije nijanse.

Vaga

U maju ćete se osećati kao da ste zalutali u zemlju čuda. Dogodiče se mnoge promee, a vi ćete se teško prilagoditi. Dodatne teškoće donosi vam otežano odlučivanje, Ali, ako se prepustite novom vetru života, lako ćete pronaći svoje čarobno ostrvo ostvarenja. Zažmurite, udahnite duboko i zaplovite u novu životnu dimenziju.

Škorpija

Negativno ljubavno iskustvo iz bliske prošlosti i dalje ostavlja svoje tragove u vašem životu, duši, osećanjima. Obrišite ga! To ćete najlakše uraditi ako zaigrate najlepši ples - ples života. Izađite iz svoje čaure, otvorite krila i istražujte mesto u kojem živite, upoznajte neke nove ljude, počnite čitati literaturu drugaijeg ćanra u odnosu na oni koji volite. Napravite mal epromene koje će vas vratiti u ravnotežu i odbaciti negativne misli.

PageBreak

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Kratka astro prognoza za svaki znak Zodijaka
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-za-maj-2021-godine1730102875

Strelac

Sjajna energija na polju karijere. Biće i izazova, ali ćete ih sa lakoćom prevazići i bićete spremni da preuzmete odgovornost. U ovom periodu je naročito važna komunikacija, kao i sticanje kontakata. Mnogi poslovni partneri i kontakti oko 10. maja mogu biti zaslužni za vaš uspeh. Dobijate darove za uloženi trud.

Jarac

Maj je period kada treba da se posvetite svom menalnom zdravlju energiji. Kroz vežbanje i boravak u prirodi, kao i učenje tehnika disanja možete olakšati put promene i zakoračiti u letnju sezonu preporođeni i obnovljeni. Potrebna vam je pauza i mentalni detoks.

Vodolija

More života donosi bure, ali važno je da ostanete svoji. U nekim situacijama bićete zbunjeni, preosetljivi i imaćete pomešana osećanja. Važno je da razmislite šta se krije iza ovih izazova i da napravite važan korak u novi svet mogućnosti. Odlučite da budete snažni - snaga je već u vama!

Ribe

Maj će biti za vas vrlo kreativan i inspirativan mesec.Vaša intuicija je naročito pojačana, kao i konekcija sa prirodom. Budite iskreni prema sebi, uživajte u malim lepim trenucima. Život vam donsoi sjajnulepotu - sada je trenutak da je osetite i proživite.

Izvor: Lovesensa