Supermesec označava pun Mesec koji je najbliži Zamlji, a RužičastiSupermesec očekuje nas 26. aprila, kada se Sunce u Biku i Mesec u Škorpiji suočavaju.

Ovaj pun Mesec neće zaista biti ružičaste boje, već se takonaziva jer se pojavljuje u proleće i ružičasta boja simbolizuje otvaranje pupoljaka i cvetanje.

Pročitajte još:

HOROSKOP - ENERGIJA BIKA POMAŽE DA OSTVARIMO SVE ŠTO SMO ZAMISLILI: 10 dobrih stvari koje će nam se dogoditi do 20. maja

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJBOLJI LJUBAVNI PARTNERI: Odani su, emotivni i vole bez granica

Ružičasti Supermesec je simbol novog rođenja, otkrivanje istine i preispitivanje emocija, ali možemo očekivati i velike pomake.

Sada je trenutak da se zapitate šta treba otpustiti da bi se sreća ponovo uselila u naš život.

Uticaj Ružičastog Supermeseca biće intezivan i mnogima će doneti turbulencije i loše energije, ali ova 3 znaka očekuje velika sreća i sjajne promene:

Bik

Supermesec će najlepše uticati na vaš ljubavni život, jer će ojačati partnerske odnose u koje ste uložili svoje emocije. Osećaj sigurnosti u vezi daje vam snagu i motiviše vas da napredujete. Vaša veza ili brak počeće da cveta ili raste , a konačno možete odbaciti stare sumnje i povezati se sa partnerom na dubljem nivou. Nijedan izazov sada neće moći da vas pokoleba ili odvrati od vaše namere.

Blizanci

Ružičasti Supermesec udahnuće novi život u vaš svet. Bićete inspirisani i motivisani, a aktivnosti koje preuzmate mogu vam pomoći da stvorite iskustvo za kojim žudite. Ulepšajte svoj dom ružičastim cvećem, inpirativnim bjama i lepim slikama. Napravite oko sebe prijatno okruženje i privucite dobre vibracije. Bićete optimistični i imaćete sjajan odnos sa kolegama. Očekuje vas uspeh u profesionalnim pojektima kojima se posvećujete u vreme punog Meseca.

Škorpija

Poput feniksa koji se uzdiže iz pepela, vi imate moć da postanete najbolja verzija sebe tokom Ružičastog supermeseca. Univerzum vas podstiče da pustite sve iz prošlosti što vas je opterećivalo (slomljeno srce i emocionalne tegobe). Kada se oslobodite prošlosti, to će vam omogućiti da krenete ka novoj viziji i životu (snu koji ste oduvek želeli). Imate potrebu da napredujete i nećete dozvoliti da vam bilo šta stane na put.

Izvor: Lovesensa