Venera ulazi u konjunkciju sa Uranom. Borbe titana u nama. Svatko vuče na svoju stranu. Gotovo smo bez razuma. Instinktivni sa jedne strane i emocionalni sa druge. Željei potrebe sudaraju se i vrište iz nas.

Poneki sukobi u odnosima su mogući ovih dana. Energija. Napetosti. Potrebe. Želja za intimom. I nemogućnosti da je dotakneš. Imaš. Da je tu. Pa onda reflektujemo unutrašnje želje u sukobe.

5 važnih poruka za svaki znak Zodijaka: ovi saveti vode ka srećnoj ljubavi i boljem životu (HOROSKOP)

Da ste blizu rešili biste to drugačije. Ali i ako se i sukobite ovih dana, dobro je. Potrebno je ponekad da se sukobite. To je ponekad jedini način susreta, dodira. Ponekad jedini način viđenja. Ponekad jedini pogled u pravo.

Potrebno je ponekad zanemariti gravitacijske sile, vizualizacije o srećnim vezama, maštarije o savršenim partnerima. Potrebno je ponekad staviti ključ na svoj neki drugi svet i jednostavno – živeti.

Spaliti o svaku emociju. Grešiti. Voleti. Jer ako ne predamo nekome i tu našu stranu, kome ćemo je predati?

Vatreno i tajanstveno srce horoskopa: kako da volite osobu rođenu u znaku Ovna

U životu u kojem nam se čini da kaskamo za svime, možda jedino kaskamo za sobom. Ovih dana su stresovi i napetosti kao delovi nas koji iskaču svaki put kad poželimo mir. I nema ga.

Zvonjava telefona. Visti koje iskre. Razbijeni takt koji nas budi dok još nismo ni zaspali. Poremećeni mir, a i neka okruženja oko nas. Neki ljudi. Njihovi basnoslovni zahtevi. I neki monopol nad vašim životima.

 Nervoze i ushićenja. Preterivanja i užici. I mi koji po ko zna koji put, objašnjavamo sebe. A ne moramo. Ne trebamo. Jer sasvim je u redu da nismo ovde. Da nismo dostupni i da nismo na izvol’te.

Vaše stanje je mnogo važnije od tuđih potreba. Vaš mir ima cenu. I vaše vreme vredi. Ne stavljajte akciju na neprocenjivu vrednost. I nikad na Sebe.

Izvor: Astro portal/Astro Aisha