Retrogradni Pluton u Jarcuočekuje nas od 27. aprila do 9. oktobra i imaće na nas i pozitivne i negativne efekte, a na 3 horoskopska znaka imaće posebno blagotvoran uticaj.

Pluton u retrogradnoj fazi podstiče nas da dublje zaronimo u svoje misli i emocije, osvestim šta je to skriveno i potisnuto u nama - daje nam šansu da sebi postavimo pitanja i pokrenemo samospoznaju.

HOROSKOP - U nama su velike borbe ljubavi i želja: Evo šta nam u narednim danima donosi konjukcija Urana i Venere

U vama je moć promene i snaga koja vas vodi do novih saznanja o vlastutom biću.

Mnogima se neće dopasti istine i otkrića u ovom periodu, ali na neke znake retrogradni Pluton imaće neverovatan efekat i dobru energiju:

Lav

Pluton u retrogradnoj fazi pomaže vam da napredujete i usavršite se na mnogim poljima. Prelazite granice i osvajate nove dimenzije životnog putovanja. Za vas je svako iskustvo dragoceno, iz njega učite, razvijate se i prihvatate promene. Na polju karijere vas očekuje poseban razvojni put. Svaka prepreka je prilika da iskoristite lične sposobnosti.

Strelac

Sptemni ste za samospoznaju i otpuštate sve ono negativno, što vam više ne služi i ne donosi radost u životu. Retrogradni Pluton u Jarcu utiče na vaše finansije, stabilnost i sigurnost. Sada ćete iamti moć da vidite koje stavri su vas blokirale, kako je došlo do greški i šta treba izbeći. Mnoge situacije od kojih ste odustali, a zančile su vam, sada se mogu ostavriti. Krenite napred pravim putem, donosite prave odluke iz pravih razloga i budite mudri u svemu što radite.

Ribe

Retrogradni Pluton donosi fokus na vaše nade i snove za budućnost. Možete se osećati prijatnije sa promenama koje su nastupile i koje su uticale na vaše nade i snove, a sada možete iskoristiti strastvenu energiju za ostvarenje onoga što želite. Ako se na vašem putu pojave izazovi, oni nastaju samo da biste napredovali i preuzeli kontrolu. Snovi koje sada imate verovatno više nisu samo snovi o vama već i o drugim ljudima i celom svetu. Vaša posvećenost i empatija čine da širite ljubav koja vam se vraća.

Izvor: Lovesensa