Trigon Venere i Plutona 6. maja intezivira naša osećanja, donosi strast i romantičnevarnice. Ovo je generalno srećan aspekt, a glavni uticaj imaće na ljubavniživot i partnerske veze.

Očekuju vas duboka osećanja, ali i preispitivanja dinamike odnosa. Trigon Venere i Plutona u vama budi potrebu da se razvijate na ličnom i emotivnomplanu, a isti takav cilj očekujete i od partnera.

OVO SU 3 NAJPOŽELJNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Žene rođene u ovim znakovima su zanosne i imaju krila ljubavi

Ukoliko ne gledate zajendo u istom pravcu i ne stremite zajedničkim ciljevima, može doći do konflikta i prezasićenja.Ipak, male su šanse da će ovaj aspekt uspeti da naruši odnos ako otvoreno komunicirate i budete iskreni.

Očekuje vas pojačana strast i intezitet emocija, naročito ako ste u dugoj vezi. Pred nama je period pozitivnih promena koje donose radost i zadovoljstvo. Ovo je dobar period za poboljšanje odnosa sa partnerom - zvezde vam daruju naklonost, nežnost i čistu emociju ljubavi.

HOROSKOP - Mars u Raku donosi period nežnosti i ranjivosti: Ako otvorimo srce, sve će biti mnogo lakše (do 11. juna)

Ukoliko ste slobodni, trigon Venere i Plutona donosi pojačanu seksualnu privlačnost sa snažnim karmičkim privlačenjem. Povećavaju se šanse za ulazak u novu bezi. Ovaj odnos na početku može izgledati kao prolazna avantura, ali se vremenom može pretvoriti u nešto dublje, emotivnije.

Osim ljubavi, aspekt je pogodan za finansije, uređenje doma ili kancelarije. Imate sjajnu motivaciju, pa će mnogi pokušati da se ostvare u novim poslovnim projektima.

Iskoristite ovaj cvetni period za rast!

Izvor: Lovesensa