Dnevni horoskop za 28. april 2021. godine!

Ovan

Zbog uticaja Meseca u Škorpiji, očekuju vas važni razgovori na porodičnom planu. Na poslu je važno da ostavite dobar utisak, ali ćete se super snaći. Više se posvetite svojim potrebama.

Bik

Očekuje vas puno stresnih događaja i naglih promena. Budite odlučni u svojim planovima uprkos izazovima. Ovo je savršen trenutak da pokažete sve svoje sposobnosti.

Blizanci

Potrebno vam je više romantike, nežnosti i pažnje od strane partnera. Otvoreno razgovarajte os vim problemima i potrebama. Na poslu vas očekuje uspešno rešavanje raznih zadataka i situacija.

Rak

Odnosi će biti skladni i mirni uprkos energiji punog Meseca koja još uvek ima uticaj na nas. Veliki fokus biće na seksualnosti, gde ćete biti radoznali i preći neke stare granice.

HOROSKOP - Mars u Raku donosi period nežnosti i ranjivosti: Ako otvorimo srce, sve će biti mnogo lakše (do 11. juna)

Lav

Najviše će vas obradovati činjenica da se u vama ponovo bude jače emocije i da ostvarenje ljubavnih planova ide u dobrom smeru. Ne plašite se da pokažete svoja osećanja. Moguće su nove veze.

Devica

Očekuje vas monoton dan, bez velikih promena. Imate osećaj da vreme čini svoje, a očekuju vas i sjajne prilike za napredak. Ostvarujete sjajnu saradnju.

Vaga

Pun Mesec u Škorpiji ukazuje na manje pravne nesporazume, koji će se najlakše rešiti tolerancijom. Oni koji su slobodni biće ovih dana vrlo zavodljivi i skloni flertu.

Škorpija

Potražite pomoć prijatelja i ne zatvarajte oči pred stvarnošću. Ne skrivajte se od problema, već se suočite sa njima. Danas je moguć razgovor koji već duže vreme odlažete.

HOROSKOP - U nama su velike borbe ljubavi i želja: Evo šta nam u narednim danima donosi konjukcija Urana i Venere

Strelac

Današnji dan za vas neće biti najpovoljniji, jer će Mesec čini da se osećate usamljeno i imaćete strašnu nostalgiju za nekim starim danima. Povratak u prošlost vas sprečava da napredujete. Trgnite se iz sna.

Jarac

Polako možete očekivati priliku da dodatno zaradite na području hobija ili zanimanja koje vam se izuzetno dopada. Srce traga za novom ljubavi, ali razmislite pre nego što se pokrene lavina osećanja.

Vodolija

U ljubavi vas očekuje opuštena, prijatna i lepa atmosfera. Na poslu ste zainteresovani za projekat koji je nedavno započet. Dan će proteći prilično lepo.

Ribe

Emotivniji ste nego inače i imate velike nedoumice u ljubavi. Vreme je da otkrijete šta vaše srce zaista želi, Osamite se sa sobom i svojim mislima - zaronite dublje u težnje i potrebe sopstvene duše.

Izvor: Lovesensa