Horoskop za vikend od 30. aprila do 3. maja 2021. godine!

Još jedna daleka transcendentna planeta Uran ima nešto da nam poruči. U petak 30. aprila Sunce je u konjunkciji sa Uranom u znaku Bik. Ovo je izazov za sve rođene u znaku ili podznaku Bik, koje su rođene u II dekadi ovog znaka. Njihova konjunkcija je na 10° znaka Bik. Već na 11° je tačno mesto pada Urana. Od 07. aprila do 23. maja Uran će boraviti na tom stepeni. Otvaraju se brojne prilike za rođene u ovom znaku da se probude i promene.

U MAJU NAS OČEKUJU POMRAČENJE I KRVAVI MESEC: Evo za koje promene treba posebno da se pripremimo

Sa Uranom sve dolazi iznenada kao grom iz vedrog neba i kao veliki unutrašnji potres. Pluton i Uran vladaju zemljotresom, a vidimo koliko je to prisutno oko nas. Spoljašnje promene i potresi, neumitno dovode do kompletnih promena u životu. Nešto staro mora da otpadne, kako bi nešto novo moglo da živi.

Nedelju završavamo kao što i dolikuje Mesecom u Jarcu sa Plutonom i u trigonu sa Merkurom. Ovo govori o dubokom razumevanju svega što se dešava oko nas kao i u nama. Ovo je mudar Merkur, koji zna tajnu, kako da ode u podzemni svet i odatle se vrati. Merkur je glasnik bogova koji je jedini znao put do Hada, boga podzemnog sveta i natrag. On nam donosi poruke od retro Plutona, šta je ostalo što nismo očistili i ispravili.

ZVEZDE 1 HOROSKOPSKOM U ZNAKU U MAJU DONOSE POSEBNO IZNENAĐENJE: Očekuje ih sreća i najlepše promene

Imamo još jednu dobru priliku da ispravimo svoju karmu, ako smo spremni da čujemo KAKO! Zato je važno da se za vikend posvetimo sebi i svom unutrašnjem miru. Kako ulazite u to stanje mira zavisi od vas. Ima mnogo tehnika, od molitve, meditacije, tehnike disanja, EFT tehnike do lagane šetnje u prirodi… Puteva ima bezbroj, kao što ima i bezbroj mogućih varijanti življenja na ovoj planeti.

Izvor: Profesionalna astrologija