Maj je mesec dobre energije, motivacije i aktivnosti. On donosi posebnu magiju, a evo koja 3 horoskopska znaka očekuje uspeh i napredak na svim poljima.

Sreća je na njihovoj strani!

HOROSKOP - Zanimljivi susreti, zavođenje i napredovanje: Evo kakvu magiju donosi Merkur u Blizancima do 11. juna

Bik

Maj je rođendanski mesec za Bikove jer je Sunce u njihovom znaku. Očekuje vas posebna prekretnica na poslu i karijeri. Ako se potrudite i angažujete, krajem meseca možete očekivati uspeh, možda unapređenje poboljšanje novčane situacije. I na polju ljubavi očekuje vas uspeh - možda ćete upoznati srodnu dušu.

Rak

Sada je pravi trenutak da gledate sebe i svoje potrebe, ai i da više verujete u svoje sposobnosti. Očekuju vas šanse da napredujete u karijeri - ako poradite na samopouzdanju, uspeh je pred vratima.Prijatelji, porodica i kolege vas podržavaju. Slovodni Rakovi jedno prijateljstvo mogu pretvoriti u romantični odnos.

OVO SU 4 NAJSTRASTVENIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Ljubav sa njima je posebna i teško se zaboravlja

Škorpija

Škorpije ulaze u romantičnu vezu i planiraju zajedničku budućnost. Odnosi puni strasti i ljubavi donose vam prekretnicu. Na polju karijere je uspešan mesec, a ukoliko istaknete svoje ideje, prati vas još bolja energija. Kolege vas podsržavaju.

Izvor: Lovesensa