Nedeljni ljubavni horoskop od 3. do 9. maja 2021. godine!

OVAN

Ljubav: Ove nedelje vaš vladar horoskopa odmara. Strasti se stišavaju, a planete na nebu se sele u vašu kuću komunikacije, misli i opuštenijih razgovora. Ako ste nedavno ušli u vezu, kreće vreme upoznavanja i razgovora. Važno je da li se slažete i na emotivnom nivou, pa je vreme pred vama idealno za intelektualno upoznavanje. Ako ste duže u vezi, idealnan period da zajedno sa partnerom pravite planove za leto, pa i za kraća putovanja.


BIK

Ljubav: Vaša vladarka, Venera, ove sedmice pravi dosta aspekata sa drugim planetama, što znači da ste i vi aktivirani, naročito na polju ljubavi. Baš ove sedmice može da se desi fatalni susret, koji će za vas biti vrlo važan u životu. Dan kada ćete biti naročito emotivno aktivirani je četvrtak. Zadnjeg dana ove nedelje Venera menja znak, pa ćete i vi vašu energiju da promenite, od kada ćete biti manje osetljiviji. Ukoliko ste u vezi, koja je stabilna, od četvrtka do subote vrlo važni razgovori i dogovori sa partnerom oko životnih stvari.

BLIZANCI

Ljubav: Vaš vladar horoskopa menja znak u utorak. Ulazi u vaš znak, što aktivira vas i vaše emotivne odnose sa drugima. Ipak, u ponedeljak napet aspekt sa kućom partnerstva, može da izazove sukobe, nerazumevanje i zategne odnose sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, prvi dan sedmice možete biti zlovoljni i neraspoloženi za druženja, pa ga izbegavajte za početke nekih novih poznanstava ili za komunikaciju. Od utorka ide bolje raspoloženje, a naročito od nedelje kad i planeta ljubavi Venera ulazi u vaš znak. Počinju lepi lagani dani u ljubavnom smislu za vas, ali tek od poslednjeg dana ove nedelje.

RAK

Ljubav: Vi ste opušteni, druželjubivi i spremni na kompromise. Kuća partnerstva nije dobro psotavljena ove nedelje, pa ako ste u vezi, partner ima nerealne potreb i očekivanja od vas. Kao da želi da vi nešto rešite. Može doći do nerazumevanja između vas, naročito privh dana ove sedmice. Ako ste slobodni, vi ste nezadovoljni svojim sadašnjim statusom. Želite promene, ali još uvek nije vreme za to.

LAV

Ljubav: Teški ste sami sebi. Osećate teret u vezi nekih partnerskih odluka. Kako bude sedmica odmicala, bićete bolje volje i videćete izlaz iz trenutne situacije. Ukoliko ste slobodni, nek ostane tako do nedelje, jer od nedelje ćete imati podršku Venere, planete ljubavi.

DEVICA

Ljubav: Od utorka vaš vladar horoskopa menja znak. Bićete potpuno defokusirani od tada, jer on ulazi u znak Blizanaca, pa kreće period nemira, neodlučnosti po pitanju budućih koraka u emotivnom smislu. U ponedeljak imate napet aspekt sa kućom partnerstva, pa je savet barem ovaj dan da preskočite za ozbiljne razgovore sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, ni sami ne znate na koju ćete stranu. Niste čisti sami sa sobom, pa svakako nije vreme, barem ne ove sedmice da ulazite u nove veze.

VAGA

Ljubav: Vrlo intenzivna sedmica pred vama, u svakom smislu. U toku ove nedelje vaša vladarka, Venera, menja znak. Vaše emocije će se smenjivati iz dana u dan, a vi ćete biti dosta neodlučni. Ako ste u vezi, konfliktan dan sa partnerom može biti subota, kad ste skloni preuveličavanju i vaš pratner i vi. Pokušajte do nedelje da ne reagujete ni na kakve provokacije. Ukoliko ste slobodni, vrlo ste nestabilni, ne znate šta zapravo želite od potencijalne veze.

ŠKORPIJA

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, Mars, ne pravi nikakve aspekte tokom ove nedelje. Vi ste mirni i sigurni, ali ako ste u vezi, vaš partner nije. Želi promene, a može da pokrene i neke razgovore koji su, po vama, besmisleni. Krajem nedelje smirenje situacije. Ukoliko ste slobodni, lep i mirna sedmica pred vama za definisanje narednih koraka u nekoj komunikaciji i odnosu.

STRELAC

Ljubav: Ove nedelje vaš vladar horoskopa pravi napet aspekt sa vašom kućom partnerstva. To znači da može doći do promena u odnosu, naročito promena partnera može uslediti od nedelje, kad i Venera promeni znak. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, morate nešto radikalno menjati, jer ste nezadovoljni odnosom. Ako ste slobodni, skloni ste preterivanju, pa je moguće da od potencijalno skladnog odnosa napravite problem, ali i da ne vidite jasno drugu osobu. Pričekajte sledeću sedmicu za ulazak u novu vezu.

JARAC

Ljubav: U toku ove sedmice imate dosta konfliktnih situacija. Ne želite da priznate da je partneru u pravu u vezi nekih stvari. Vaša tvrdoglavost ili odbijanje da nešto promenite u vezi može da dovede do raskida. Ukoliko ste slobodni, neka tako ostane do sledeće sedmice, jer ste čangrizavi i zlovoljni, naročito do sredine nedelje.

VODOLIJA

Ljubav: Vaša kuća partnerstva je aktivirana napetim aspektima. Partner je vidno uznemiren i nezadovoljan, a moguće je i da ima neke porodične i lične probleme. Trebalo bi da budete uviđavniji prema njemu tokom ove nedelje. Ukoliko ste slobodni, ali osećate emocije prema nekome, ne budite nestrpljivi, jer trenutno ta osoba nije fokusirana na vas, mada i ona oseća privlačnost prema vama.

RIBE

Ljubav: Ove sedmice niste raspoloženi za ljubav. Vaš vladar pravi napete aspekte sa kućom partnerstva, ali i planeta ljubavi vas ne podržava. Ne zato što ljubavi nema kod vas, nego što ste prezahtevni, možete preterivati u želji za pažnjom, dominacijom, a u jednom trenutku možete se ponašati kao razmaženo dete. Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, poradite na svom unutrašnjem delu i zrelosti.

Izvor: Mogu ja to sama/Astrolog Nataša Panić