Ovan

Imate osećaj da vam nešto nedostaje u ljubavi i da su emocije i strasti utihnule. Pokušaćete da se povežete sa sadašnjim trenutkom i zaboravite na prošlost.

Bik

Počećete da shvatate da ste suočeni sa velikom prekretnicom u privatnom polju. Jasno vam je da ćete pre ili kasnije morati da donesete važne odluke koje će promeniti tok događaja.

OVO SU 4 NAJSTRASTVENIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Ljubav sa njima je posebna i teško se zaboravlja

Blizanci

Mesec u Vodoliji donosi nam nepovoljne i napete situacije. Pokušajte da budete sigurniji u sebe. Pronađite mir u tehnikama meditacije.

Rak

Danas vas očekuju neobične stvari i rasplet događaja. Ostavite da neke situacije sazre, a ona preduzmite važne korake. Velike promene na poslu.

Lav

Ne možete očekivati da će vas drugi nadahnuti novitetima i dovesti u dobro raspoloženje. Morate pronaći način da sami sebe motivišete. Previše razmišljate o nečemu što biste trebali što pre da uradite. Ne odlažite!

Devica

Mesec u Vodoliji vam donosi zbunjenost. Prihvatite pomoć drugih. Uz savete bliskih ljudi možete pronaći prave odgovore.

Vaga

Nikada se niste klonili posla i obaveza, ali danas ćete biti opušteniji, što vam niko neće zameriti. Osetićete da vašu svakodnevnicu ispunjavaju zanimljivi događaji.

Škorpija

Iako je vaš plan dobro osmišljen, moguće su neprilike. Nešto ćete morati da odložite i sačekate bolji trenutak. Ne budite tako nestrpljivi.

Strelac

Mesec u Vodoliji donosi vam promene raspoloženja. Fokusirajte se na odgovore i na stvari koje vam donose nezadovoljstvo. Možda je pravi trenutak da napravite neke promene.

Jarac

Mesec u Vodoliji donosi vam racnodušnost i otpuštanje stresa. Osećate se mnogo opuštenije i rasterećenije. Kada nema pritiska, lakše se fokusirate na svoje ciljeve.

Vodolija

Fokusirajte se samo na ono što je bitno. Samo na taj način ćete izbeći pogrešne odluke i nećete gubiti vreme sa beznačajnim sitnicama.

Ribe

Stalno odvlačite misli sa važnog zadatka. Vreme je da se posvetite stvarima koji vam donose uspeh i mir. Mesec u Vodoliji vam pomaže da bolje organizujete prioritete.

Izvor: Lovesensa