Svaki mlad Mesec u godini podstiče nas da nešto privedemo kraju, zaokružimo jedan životni ciklus, otpustimo ono što nas koči i blokira i stvorimo uslove na nova ostvarenja.

Mlad Mese koji se odvija na 21 stepenu′ Bika, 11. maja u 19 sati i 59 minuta naglašava važnost novca, imovine, poseda, egzistencije, osećaja sigurnosti, kao i osećaja lične vrednosti.

MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Evo koga očekuje ljubav, a kome zvezde donose novac i blagostanje ovog meseca

Pravi je trenutak da pogledamo u svoja uverenja koja imamo o novcu. Zaslužujemo li imati i dobiti?

Usuđujemo li se u to ime izaći iz zone komfora i stvoriti nove prostore sigurnosti, kako u nama samima, tako i u spoljnom svetu.

Sada je vreme za gradnju, sijanje. Šta želite ostvariti u narednom periodu i šta možete učiniti danas kako biste pridoneli tom ostvarenju?

Imamo li hrabrosti izboriti se za bolje prihode?

Pokrenuti novu poslovnu ili emotivnu inicijativu?

Zastanite na trenutak i pogledajte u sebe i svoj život. Sigurno postoji jako puno vrednosti koje ste stvorili.

Možemo li dopustiti da ono što je bilo ostane u prošlosti te da pogledamo u sadašnji trenutak i osetimo zahvalnost za sve ono što danas imamo? Izvrsna startna pozicija za pokretanje nečeg novog i shvaćanje da možemo, znamo!

Bik je povezan sa zemljom, s našim potrebama, s njim gradimo temelje, bavimo se praktičnom stranom života. Zato se pobrinite da imate što vam je potrebno u ovom trenutku, a da pritom ne zavisite od nikoga.

Budite samodostatni.

Dopustite sebi spustiti se iz uma u svoje telo, osetiti senzacije koje vam ono šalje. Jasnije ćete osetiti šta je dobro za vas, a od čega je bolje odmaknuti se.

Zapisi naših iskustava "žive" u našem telu. Isplačite se, isplešite, istrčite, vežbajte, učinite sve što možete kako biste iscelili svoje telo, osetili se lakše i protočnije. Udovoljite njegovim, odnosno svojim potrebama. Negujte sebe i svoje fizičko telo.

Hranite se ljudima, mislima, osećajima koji podržavaju vaš rast, ali i vašu životnu stabilnost.

HOROSKOP - Ova 3 znaka očekuje velika sreća za vreme mladog Meseca: Ljubav, novac i sjajna energija od 11. maja

Ovaj nam mlad Mesec omogućava da uzdignemo svoje samopoštovanje i otpustimo sve one navike i obrasce ponašanja koji nam štete, kao što su nezdrava tvrdoglavost, prejedanje, sebičnost, prekomerno gomilanje stvari.

U narednih mesec dana odlazite češće u prirodu. Šuma je prirodni iscelitelj.

Planetarni aspekti koji prate ovaj mlad Mesec omogućuju nam u narednih mesec pokrenemo neke pozitivne promene u svom životu. Dajte sebi dopuštenje da više uživate i bez straha stvarate bolji život.

Astrolog Julijana Oremović