Dnevni horoskop za 11. maj 2021. godine!

Ovan

Danas se fokusirate na rešavanje problema u privatnom životu. Moguće je razjašnjenje odnosa sa partnerom ili članom porodice. Sposobnost prilagođavanja biće na prvom mestu.

HOROSKOP - Mlad Mesec u Biku SUTRA nam donosi najlepše boje i nijasne života: Evo šta nas očekuje pod moćnom lunarnom energijom od 11. maja

Bik

Osetićete izvanrednu želju za nezavisnošću. Moguće je da ćete razmišljati o pokretanju vlastitog posla. Budite spremni da se fokusrate na svaki korak ka ostavrenju ciljeva.

Blizanci

Imaćete odnos sa ljudima koji vam prenose negativnu energiu. Razmislite da li su neke veze vredne vašeg truda i vremena. Uz pomoć mladog Meseeca u Biku uspećete da otkrijete istinu.

Rak

Energiaj Meseca u Biku donosi vam iskušenja. S jedne strane, bićete mirni, a s druge strane očekuju vas sumnje i brige, što nije dobro za ljubavni odnos.

Lav

Ubrzan je put do željenih promena. Zakoračite u polje transformacije tako što ćete izaći iz zone komofra. Prestanite da razmišljate o tuđim mišljenjima.

Devica

Neko će vratiti sećanja na prošle događaje koji još uvek nisu u potpunosti zaceljeni. Danas je vrlo malo prilika da se ponašate potpuno opušteno i samostalno.Izbegnite važne odluke.

Vaga

Mesec u Biku vam donosi pogodan da za raščišćavanje porodičnih odnosa, posebno onih koji su već dugo nerešeni.

Škorpija

Postajete vrlo stabilni i kreativni. Oslanjate se na sadašnji trenutak i svoje iskustvo. Moguć je uspeh u karijeri.

Strelac

Svuda ćete opažati negativne vibracije, pa ćete se zatvoriti u sebe. Nećete biti raspoloženi za polaganje računa drugima. Osamite se i posvetite svojim mislima.

Jarac

Mesec u Biku vam donosi sjajnu energiju za napredak. Bićete puni ljubavi i saosećanja, ali izbegavajte stresne situacije jer one mogu preći u napetost.

HOROSKOP - Ova 3 znaka očekuje velika sreća za vreme mladog Meseca: Ljubav, novac i sjajna energija od 11. maja

Vodolija

Mesec u Biku vam pomaže da postignete puno na polju karijere. Ne skrivajte istinu, već budite transparentni. Na polju ljubavi bez promena.

Ribe

Mesec u Biku vam donosi želju i motivaciju da napredujete, ali prvo morate da se posvetite starim nerešenim obavezama. Završite započeto.

Izvor: Lovesensa