Ovan

Ova nedelja je povoljna za rast u karijeri i postizanje ciljeva. Otvorite srce za radost i ljubav. Na poslu pokušajte da ne zakasnite, budite tačni i poštujte svoje obaveze. U suprotnom rizikujete da napravite greške. Tokom vikenda biće moguće rešiti probleme u porodici.

Bik

Vaša nezadrživa energija neće vam omogućiti da mirno sedite, pa, šetajte, plešite, upoznajete se sa novim prijateljima, komunicirajte. Ove nedelje imaćete priliku da ostvarite mnoge stvari u karijeri u svoju korist. Ljudi oko vas češće će primetiti i ceniti vaše sposobnosti. Za vas započinje zanimljiv i perspektivan period koji će vas obradovati lepim promenama.

Blizanci

Odličan period kada sve radite uspešno, ali bez napora. Život vas čini srećnim, voljena osoba vam ispunjava želje, prihodi rastu. Sva ograničenja i prepreke biće nemoćne pred pritiskom vaše energije. Ne plašite se promena, ispostaviće se da ste na dobrom putu.

Rak

Pažljivo posmatrajte slučajnosti i sitne detalje, jer će oni sadržati odgovore na mnoga vaša pitanja. Sreda je dan prepun iluzija, odložite donošenje bilo kakvih odluka. Druga polovina nedelje je povoljna za putovanja ili izlete u prirodi.

Lav

Ove nedelje moguće je poslovno putovanje. Obratite pažnju na nova poznanstva i njihove namere. Sreda je dobar dan za učenje novih stvari ili početak novog posla. U četvrtak pokušajte da obuzdate emocije, pažljivo pratite svoje reči i ponašanje sagovornika. Možda ćete na ovaj način izbeći velike probleme. Vikendom se odmorite od posla i provedite vreme van grada.