Dnevni horoskop za 19. jun 2021. godine!

Ovan

Mesec u vagi donosi vam sklad emotivne energije i podstiče vas da slušate intuciju. Unutrašnji glas vam govori šta treba da oromenite kako biste pronašli radost. Otvorite svoje srce, slušajte ga i bićete zadovoljni.

Bik

Mesec u Vagi vas podstiče da se bolje pokažete i istaknete u karijeri. Posmatrajte sebe i svoje postupke. Ne dozvolite da strogim i hladnim stavom otereate sreću i priliku za novu ljubav.

Blizanci

Morate da shvatite svoje istinske potencijale jer kasnite sa određenim stvarima. Prijatelji i timski rad igraće važnu ulogu. Dobra komunikacija i naklonost kolega pomažu da uradite ono što ste propustili.

Rak

Ne trebaju vam posrednici, jer najbolje znate kako da uradite ono što planirate. Ne dozvolite da vas tuđe mišljenje ugrožava i sputava. Od partnera ćete dobiti podršku. Dobar periodu u ljubavi.

Lav

Današnja energija, u kombinaciji sa mesecom u Vagi, probudiće potrebu za širenjem znanja. Pritom ćete morati da postavite jasne granice i shvatite šta uopšte želite. Napredak u karijeri.

Devica

Prijatan dan za društvene odnose. Mirna mesečeva energija u Vagi pomoći će vam da uredite sve što vam treba. Prijatelji će biti ključni ljudi koji će znati kako da vas saslušaju i smire.

Vaga

Mesec će vam pružiti puno korisnih informacija pomoću kojih se možete probiti u prvi plan. Obratite pažnju na snagu misli, jer će samo one danas biti pravi put do sreće.

Škorpija

Danas ćete imati veliku sreću kada na delu bude Mesec u Vagi. Postoji snažna potreba da istražite one puteve koji su vam zagonetka i prilika za napredak.

Strelac

Ništa se neće dogoditi tako brzo kao što biste želeli. Pojavljuju se negativne emocije koje biste najradije odbacili. Ako se potrudite, veče vam može doneti priliku za dobru promenu.

Jarac

Pred vama je dan sa Mesecom u Vagi koji vas postiče da donesete odluku uprkos svemu,a li savet je da dobro razmislite. Raskol između posla i privatnog života dovodi do konflikta u partnerstvu.

Vodolija

Ne dozvolite da vas zaustave baš kada ste odlučili da napravite važan korak i napredujete. Objasnite šta planirate da uradite i nastavite dalje, čak i ako vam jedan od kolega još uvek nije naklonjen.

Ribe

Na polju poslovanja biće mnogo izazova. Neke stavri nećete tako lako moći da rešete, ako što su različita mišljenja porodice i prijatelja. Ne opterećujte se nepotrebnim stvarima.

Izvor: Sensa