Mesec u Biku će biti u kvadratu sa Merkurom u Lavu u subotu 31. jula. Dnevni horoskop za ovaj dan predviđa

Očekuju nas duhovni darovi, ali moglo bi da se desi da ih zloupotrebimo. U ovom periodu naše razmišljanje će biti maglovito i nejasno, pa je moguće da nećemo moći da shvatimo istinu. To nas može dovesti do površnosti, nedoslednosti i ishitrenosti.

U subotu će nam glavni zadaci biti rad kod kuće, vreme sa rodbinom, kojima će biti potrebna naša pomoć ili sa kojima ćete imati određene planove. Ovo će biti povoljan dan za veridbu, venčanje, za porodična okupljanja na javnom mestu. Subota će u naše živote ući sa novim neočekivanim događajima i situacijama koje će se uglavnom odnositi na vaš dom, porodicu ili vaša finansijska pitanja. Moguće je da neočekivano kupite kuću ili prodate nešto što ne koristite. Subota će definitivno biti vedar i nezaboravan dan, posebno za one koji su aktivni i otvoreni za nove stvari u svom životu. Ovo je povoljan dan za razgovor o mogućnostima za novi ili dodatni posao. Ovaj dan predviđa važan događaj ili razgovor u vezi sa osobom rođenom u zemljanom horoskopskom znaku.

Ako ste rođeni pod znakom Ovna, Lava ili Strelca, subota će za vas biti dinamičan, ali nestabilan dan. Nastaće situacija koja će vas isprovocirati da se odlučite za neophodnu promenu. Budite mirni danas ako morate da odložite svoje planove ili sastanke. Emocije vas očekuju u ljubavi, ali kontrolišite sopstvena osećanja, kako ne bi došlo do neželjene napetosti. Napravite smele planove za sledeću nedelju i dobro se pripremite za njihovu primenu.

Ceo dnevni horoskop za 31. jul 2021. možete da pročitate u našoj galeriji u nastavku:

Sensa / Canva Dnevni horoskop za subotu, 31. jul 2021. godine donosi zbunjenost, putovanja, a nekome čak i veridbu.

Izvor: Sensa