Ovi horoskopski znakovi su fokusirani isključivo na sebe i nisu posebno osetljivi na tuđe probleme. Za njih najčešće kažemo da su hladnog srca.

Treće mesto

Prilikom upoznavanja, Vage ostavljaju utisak simpatičnih ljudi. Oni, po pravilu, pažljivo slušaju sagovornika koji im otkriva svoja najdublja osećanja, međutim, kako se kasnije kasnije ispostavi, to čine samo iz učtivosti. Vage, najverovatnije, neće pomoći nekome svojom voljom, neće se ni duboko upuštati u tuđe probleme.

Drugo mesto

Ovaj znak je lišen sentimentalnosti. Radi se o Biku. Da bi on pritekao u pomoć, morate ga dugo poznavati. A ako Bik ipak reši da vam pomogne, uradiće to bez mnogo entuzijazma. Ne voli da sluša tuđe jadikovke i ne gaji nimalo poštovanja prema slabim osobama.

Prvo mesto

Mnogi smatraju da je Jarac najneosetljiviji znak Zodijaka. Posebno ne saoseća sa onima koji su u nevolji svojom krivicom, a takođe ne voli ni da učestvuje u raznim vrstama dobrotvornih organizacija. Međutim, njegovo naizgled grubo ponašanje je posledica toga što i sam ne očekuje pomoć. Jarac sve postiže sam, a od drugih traži pomoć samo u hitnim slučajevima.