Uskoro počinje septembar, mesec kada se završava leto, a počinje jesen. Često je septembar mesec početka novih ljubavi i rastanka starih,a čli i simbol novog početka koji nam može donetzi preokret u životu. Astrolozi predviđaju da će tokom septembra najviše sreće i uspeha imati sledeća 3 horoskopska znaka:

Vaga: Više se fokusirate na sebe i osećate se dobro

Srećan i zdrav mesec pred vama, drage Vage. Uživaćete u dobroj energiji, a ovog meseca postižete maksimum za celu godinu. Krajem septembra počinje retrogradni period, ali to nije razlog za frustraciju, pokušajte da ne žurite i ne donosite ishitreno odluke i sve će biti u redu. Kada Sunce 22. septembra uđe u vašu prvu kuću, započinjete jedan od svojih vrhunaca ličnog zadovoljstva. Ovo je sjajno vreme za uživanje u zadovoljstvima svih pet čula (a Vaga to prirodno voli). Ljubav vam ovog meseca donosi veliku sreću i čini se da na nju ne utiču sve retrogradnosti. Vaša ljubavna planeta, Mars, je u vašem znaku. Ljubav je sjajna. Sve što treba da uradite jeste da se bavite svojim poslom i on će vas pronaći. I ti izgledaš dobro - glamurozno, elegantno, egzotično, sa puno seksualne privlačnosti. Ako ste u vezi, partner vam je veoma odan. Vaši interesi su na prvom mestu. Teško je odoleti ovome. Venera će ući u vašu kuću novca 11. septembra. Očekuje vas stabilna finansijska situacija. Potrošite na sebe i projektujete sliku prosperiteta. Vaš lični izgled i celokupno ponašanje veliki su faktori vaše zarade. Osim toga, položaj Venere bi pokazao da ste spremni uložiti dodatne napore potrebne za suočavanje sa izazovima koji se javljaju nakon 22. septrembra.

Bik: Osećate se samouvereno, produktivno i nadahnuto

Vrlo ste društveni i spremni da proširite krug prijatelja. Iako pokušavate da budete tu za druge, nikada ih ne treba staviti ispred sebe. Međutim, radite na usklađivanju svojih interesa sa interesima drugih. Retrogradna aktivnost dostići će vrhunac 27. septembra, kada će se 60 odsto planeta kretati unazad. Možda će se u određenom trenutku pauzirati lični razvoj, ali to je samo privremeno. Budite oprezni u komunikaciji. Odvojite vreme da shvatite šta drugi zaista govore i uverite se da je vaša poruka pravilno preneta. A pošto je Merkur vaša finansijska planeta, budite posebno vredni u svojim finansijama. Ako treba izvršiti veće kupovine, ulaganja ili odluke, učinite to pre 27. septembra. Vaša peta kuća zabave i dalje je jaka do 22. septrembra. Ovo čini dobro vreme za odmor. Bikovi koji traže posao imaće posebnu sreću, sve detalje proverite. Mpoguće je da će neke prilike doneti dobre finansijske mogućnosti.

Škorpija: Spremni ste za ozbiljne preokrete u ljubavi

Mesec pred nama je veoma snažan, posebno nakon 22. septembra. Na neki način ovo je jako dobro. Ako dođe do kašnjenja u različitim aspektima života, poradite na njima na duhovni način - to će vam pomoći. Ovo je mesec za jačanje duhovnosti i razmišljanje. Posvetite se svom unutrašnjem stanju. Zarada će ovog meseca biti dobra. Možda postoje neki propusti i odlaganja, ali dešavaju se lepe finansijske stvari. Jupiter čini veoma lepe aspekte. Finansije će biti bolje posle 22. septrembra nego ranije, pa budite strpljivi. 5. septembra Mars, vaša planeta zdravlja, useljava se u vašu 12. kuću, pa se zdravlje se može poboljšati na prirodan način. 11. septembra Venera prelazi u vaš znak i ovo je divan tranzit za ljubav. Izgledate dobro, osećate se dobro, a vibracije ljubavi vas prate gde god da krenete. Ako ste sa nekim u vezi, taj neko vam je potpuno posvećen. On ili ona su na vašoj strani, stavljaju vaše interese ispred svojih interesa. Napokon se u vaše polje ljubavi useljavaju mir i stabilnost.

Izvor: Sensa