Ljubavno polje će za mnoge znakove Zodijaka u septembru biti posebno izraženo i puno uspona i padova. Romantična iznenađenja smenjivaće se sa konfliktnim situacijama. 

Ovan

Venera i Mars u septembru će u Ovnu podstaći snažna osećanja, neverovatan šarm i sreću u ljubavi! S druge strane, Jupiter i Saturn će pojačati emocije i pomoći jačenje postojećih veza, ali i stvoriti priliku za nova romantična poznanstva. Imate sve preduslove da započnete lepu romansu ili, ako ste već u vezi, podignete je na viši nivo.

Bik

Bikov društveni i profesionalni život mu oduzima previše energije. Dobro je što ih Venera podržava u ljubavi, ističući njihov šarm i privlačnost. Iskoristite ovu energiju da poboljšate trenutne odnos. Možete lako da komunicirate i delite svoje želje sa voljenom osobom.

Blizanci

Blizancima je bolje da posao ne stavljaju iznad porodice. Prve dve nedelje septembra Merkur i Venera će biti u trigonu, što garantuje lakoću komunikacije, šarm, dobro raspoloženje. Međutim, budite oprezni: izbegavajte manipulacije, iskazujte svoja osećanja otvoreno i nemojte da budete previše zahtevni. Septembar će vas obradovati prijatnim ljubavnim događajima.

Rak

Venera će pomoći Rakovima da povrate harmoniju u kući, a takođe će biti naklonjena i romantičnim sastancima. Istina, zbog uticaja Saturna neće se sve želje brzo ispuniti. Budite oprezni u komunikaciji -  neke vaše reči mogu biti pogrešno protumačene. Septembar je savršeno vreme za poboljšanje odnosa sa partnerom - iskoristite dobru energiju i budite strpljivi.

Lav

Neki predstavnici ovog horoskopskog znaka suočiće se sa teškim izborom - da prekinu vezu ili nastave ljubavnu avanturu. Venera će pomoći da smanje emocionalni stres, a komunikacija će se značajno poboljšati krajem septembra. Izbegavajte manipulacije i dobro razmislite pre nego što donesete velike odluke.

Devica

Device će imati više slobodnog vremena. Iskoristiti ga da poboljšate situaciju, uključujući i u svom privatnom životu. Nemojte da namećete svoje stavove partneru i pokušavate da potisnete njegovu volju. Umesto toga, zastanite i razmislite da li vašoj vezi treba više romantike, razgovora i nežnosti. Septembar je savršen da vi i partner ponovno otkrijete jedno drugo.

Vaga

Saturn će vas podsetiti da se smirite i bolje sagledate svoju romantičnu vezu, ne fokusirajući se na emocije, već na čist razum. Oslonite se na planetu ljubavi Veneru da biste ostvarili svoje želje - postoje dobri preduslovi da poboljšate porodične odnose. U septembru očekujte obilje dobrih vesti.

Škorpija

Prvi mesec jeseni daće Škorpijama priliku da upoznaju novu ljubav ili učvrste postojeće veze. Ako dođe do bilo kakvih problema, pokušajte da ne dramatizujete ili pokušate da manipulišete svojim partnerom. Dobro razmislite pre nego što donesete neku veliku odluku, bilo da razmišljate o novoj vezi ili raskidu postojeće.

Strelac

Za Strelca, septembar će biti mesec u kojem će odlučiti koje odnose treba da poboljša, a koje treba prekinuti kako ne bi dublje ušli u vezu sa toksičnim ljudima. Zdrav razum, a ne emocije, vaš je najbolji vodič. Zvezde savetuju da ne žure sa rešenjima, posebno u konfliktnim situacijama.

Jarac

Za Jarčeve septembar definitivno nije najbolje vreme za otkrivanje ljubavnih odnosa. Može doći do nesporazuma ili tenzija. Bolje je da sačekate barem do sredine meseca, kada će Venera poboljšati svoju energiju i otvoriti vam više mogućnosti. Sunce, Neptun i Pluton će takođe pomoći da se dese željene promene na ljubavnom planu. Budite strpljivi, jer predstoje dobre vesti.

Vodolija

Velika je mogućnost da porodica na neki način utiče na ljubavni život Vodolije. Ne dajte stresu šansu da prekine vašu romantičnu vezu i nemojte previše zahtevati od partnera. Izbegavajte negativne misli i emocije, uživajte u romansi i ljubavi.

Ribe

Neki aspekti iz prošlosti snažno utiču na Ribe koje se više osećaju razočarano, nego zadovoljno ljubavnim poljem. Vreme je da učite iz prošlih ljubavnih priča kako biste sadašnjost učinili radosnijom i srećnijom. Ako započinjete novu vezu, odvojite vreme. Dajte sebi vremena da bolje upoznate drugu osobu i shvatite da li delite iste vrednosti ili ne.