Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

URAN JE RETROGRADAN DO JANUARA 2022- AKO RADITE OVE RITUALE, OČEKUJE VAS USPEH: Izvucite najbolje iz ovog astro aspekta

Retrogradni Uran će trajati od avgusta 2021. do januara 2022. Tokom ovih dana treba da praktikujete svaki dan rituale, koji će podstaći vaše buđenje i oslobođenje!

 Rituali tokom retrogradnog Urana za uspeh1617304822 Izvor: Shutterstock

Uran je planeta oslobođenja, buđenja i promena, a od 19. avgusta ulazi u retrogradni hod i tu će biti sve do januara 2022. Kako biste iz ovog astrološkog aspekta izvukli uspeh, spoznaju i obilje, savetuje se da praktikujete rituale za period retrogradnog Urana, svaki dan.

Pročitajte još

Povežite se sa energijom ovog astrološkog ciklusa na pravi način. Rezimirajte prethodnih sedam meseci svog života, postavite sebi pitanja o o tome šta vam se neprijatno i šokantno desilo, kako je to uticalo na vas, do kakvih promena vas je dovelo.

Uran je upravo planeta promena, uvida, buđenja i oslobađanja negativnih obrazaca u životu, koji vam više ne služe. Tokom šest narednih meseci sledi period retrogradnog Urana

Saznajte i...

Evo kako da iskoristite rituale za period retrogradnog Urana, kako biste sredili svoj život i ostvarili sreću. Praktikujte ih svakoga dana i vratite u svojim mislima sve događaje od 14. januara do 19. avgusta 2021. Postavite sebi ova pitanja i zapišite ih na papir:

  • Kakav rast ste doživeli od ovog životnog puta?
  • Koji novi događaji su ušli u vaš život i kako su vas promenili?
  • Šta je i dalje u vašem životu problematično, nesigurno i zahteva promenu?
  • Čemu se možete predati i više ići sa životnim tokom?
  • Kako možete stvoriti više slobode u svom životu?

Kada odgovorite na ova pitanja, vi ćete ostati otvoreni za jedinstvene znakove koje vam Univerzum šalje tokom ovog perioda, moći ćete da se prilagodite darovima i lekcijama retrogradnog Urana.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj