Da li ste vi tip osobe koji je sklon da mnoge stavri odlaže za sutra? Često odlažemo svoju sreću, ne razmišljajući da li će sutra uopšte doći. Ostajemo zaroljeni u prošlostii u nadi da ćemo jednom nešto učiniti za sebe, a vreme ne prestaje da "curi". 

Jutro je najvažniji deo dana, jer od jutra zavisi vaša energija sve tokom čitavog dana i odražva se na vaše postupke, osećanja i emocije.

Uz mali jutarnji ritual koji treba da uradite pre 8 sati ujutru, možete brzo preobraziti svoj život i promeniti ga na bolje.

Evo koje 3 stvari će vam ujutru doneti pozitivnu energiju, sreću i veće šanse!

1. Pomolite se ili meditirajte

Čim otvorite oči, praktikujte molitvu ili meditaciju. Kroz njiu izrazite za koje sve stvari ste zahvali u svom životu. Kada ste zahvalni za on što imate postajete poput magneta koji privlači još više dobrobiti u svoj život. 

2. Pročitajte nešto ili slušajte muziku

Izdvojite par minuta da pročitate deo iz knjige, ponavljajte afirmacije ili slupajte muziku uz pevanje. Već pri samom buđenju aktivirajte svoj mozak, razbudite se i uspećete da pokrenete svoju moć komunikacije.

3. Pregledajte svoje ciljeve

Svakog jutra zapišite na papir svoje ciljeve i razvrstajte ih u dve kategorije - kratkoročni i dugoročni ciljevi. Ako svakodnevno čitate listu dugoročnih ciljeva, razmišljaćete o njima svaki dan. Ako svakodnevno razmišljate o njima, dane ćete provoditi radeći prema tim ciljevima. Na taj način će se vaši snovi ostvariti. 

Izvor: Sensa