Astrolozi otkrivaju da ćemo u oktobru imati prema horoskopu 5 rizičnih datuma. Ukoliko se foksuirate na prave stvari, možete prevazići prepreke i probleme na životnom putu. Najvažnije je da sačuvate optimizam i mir! Evo koji dani će biti najkritičniji u oktobru 2021. godine:

7. oktobar - prelazak Venere u znak Strelca

Ovo je veoma važan tranzit, ali nepovoljan. Otpuštanje vatre uopšte nije ono što ovoj planeti treba da bi se osećalo dobro. Činjenica je da u Veneri ne postoji ni delić ovog elementa, pa nas čeka rizičan dan i narednih nekoliko nedelja do zaključno sa 4. novembrom. Ovo će biti težak period za odnose sa voljenim osobama, posebno sa romantičnim partnerom. Posebno ćemo imati problem sa energijom, osećaćemo se bezvoljno i iscrpljeno.

8. oktobar - Sunce u konjunkciji sa Marsom

Mars će se sakriti iza Sunca, što će izazvati snažan talas negativne energije. To će negativno uticati na živote većine nas. Mnogi ljudi će na današnji dan postati emocionalni, ljuti i neće biti spremni na ustupke čak ni svojim najmilijima. Pronalaženje zajedničkog jezika biće izuzetno teško. Biće to veoma izazovan period, ali ako se potrudite da sačuvate mir uprkos izazovima, sve bi moglo biti u redu.

9. oktobar - Sunce u konjunkciji sa Merkurom

Na današnji dan Sunce će biti zajedno sa drugom planetom - Merkurom. Ovo će biti unutrašnja veza, pa će planeta stajati tačno ispred naše zvezde. Na današnji dan astrolozi snažno savetuju da ne putujete i uštedite novac. Osim toga, vredi napomenuti da će Merkur i Mars takođe biti u konjukciji. To znači da nas 9. oktobra očekuju brojni izazovi. Pažljivo planirajte svaki svoj potez i ne donosite nepromišljene odluke.

20. oktobar - Pun Mesec u Ovnu

Pun Mesec u Ovnu donosi otkrivanje tajni, razotkrivanje lica, ali i odustajanje i ispuštanje iz ruku pravih prilika. Izgubićemo motivaciju, olenjićemo se i teško ćemo ispunjavati data obećanja. Ne pozajmljujte ovog dana ništa i nikome ne dajte ništa.

30. oktobar - Mars prelazi u znak Škorpije

Ovaj tranzit biće jako rizičan, a Škorpija donosi impulse, jak temperament i konflikte. Stojimo u mestu zbog strahova i unutrašnjih blokada, a ono što nas posebno sputava je nepoverenje, ljubomora i visok ego. Mogući su konflikti sa partnerom, borba za nadmoć i takmičenje. Birajte sredstva, utišajte ego!

Bez obzira na ove izazovne dane, oktobar ima tendenciju da bude romantičan i lep mesec, a oni koji su istraji, veruju u sebe i trude se da sačuvaju pozitivan stav, najlakše će se rešiti prepreka.

Izvor: Sensa