Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astrologija ljubavi: kako Mesec i Venera utiču na izbor partnera

Dobro postavljena Venera doprinosi privrženosti i bliskosti među ljudima, a naročito među partnerima.

  Izvor: Thinkstock

Venera je kao i Mesec, ženska planeta, a u horoskopu muškarca svakako opisuje estetski izgled devojke ili žene koja može da mu se dopadne. Venera je planeta koja dobro postavljena kod muškarca, ali i kod žene doprinosi privrženosti i bliskosti među ljudima, najpre među partnerima. Ona opisuje pre svega sve one mlađe devojke u horoskopu muškaraca, a Mesec se svakako odnosi pre svega na ono što će muškarac očekivati od supruge, ženu kakvu će tražiti, jer je Mesec simbol porodice i porodičnih odnosa.

Mesec u natalnoj karti jedne žene o njoj više govori kao o ženi, kakva će biti, kao i o samoj trudnoći, dok nam kod muškarca ukazuje kakvu ženu želi za sebe, odnosno šta očekuje od žene jednog dana. Obično muškarci i nađu žene rođene u astrološkom znaku u kom se nalazi njihov Mesec, pa ćete često moći među parovima da vidite kako je muškarac rođen u znaku Device na primer, ali je sa Mesecom u znaku Blizanaca našao ženu rođenu u znaku Blizanaca (njegov Mesec je tačno gde i njeno Sunce, pa iako im se Sunčevi znaci ne uklapaju, on je kroz simboliku svog Meseca u Blizancima - šta očekuje od žene našao takvu istu, ženu sa Suncem u Blizancima). Pa tako, ako ste se sreli, na primer, sa muškarcem koji ima natalni Mesec u znaku Ovna, očekivaće da supruga bude hrabra, energična, jaka, pa čak malo grublja i borbena jer Ovan simbolizuje baš takvu ženu.

Sa Mesecom u znaku Bika svakako će muškarac očekivati od žene da je majstor kulinarskih zanata, pa je ove muškarce najlakše zavesti "preko stomaka", a svakako će ga privlačiti žene izraženih oblina. Muškarac sa Mesecom u znaku Blizanaca pre svega očekuje od žene pamet, odnosno privlače ga intelekutalke, pričljivi tipovi žena, žene koje stižu na deset strana i sposobne su.

Ako je Mesec u znaku Raka, često će muškarac sa ovakvom postavkom Meseca imati potrebu za privrženošću, a u ženi će tražiti drugu majku, biće nežan i brižan, emotivan i jako će se vezivati za ženu. Mesec u znaku Lava često ukaže da muškarac voli žene kojima može da se divi, koje sa ponosom prikazuje, što zbog njene lepote pre svega, što zbog toga što je uspešna, osoba od prestiža, itd. Mesec u znaku Device očekuje pre svega urednost i privrženost od žene, dobru domaćicu.

Muškarac sa postavkom Meseca u znaku Vage ima posebno izražen osećaj za lepo, često su žene ovih muškaraca manekenke, voli žene istančanog ukusa sa kojima može da postigne harmoniju, skladne odnose, ali po svim pitanjima. Muškarac sa Mesecom u znaku Škorpije svakako će težiti svesno ili nesvesno fatalnim osećanjima, takvu ženu i traži, pre svega zavodljivu, strastvenu. Muškarac sa Mesecom u znaku Strelca svakako očekuje od žene konstantnu akciju, optimizam, često ga privuku strankinje ili žene koje mogu i žele da ga prate u smislu različitih putovanja. Muškarac sa Mesecom u znaku Jarca je tvrd na emocijama, pa žena mora biti neko ko će pokušati da dokuči njegove dubine. Ona mora biti veoma organizovana i vredna u svakodnevnom životu jer Mesec u znaku Jarca voli praktičnog i vrednog partnera iznad svega.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj