Prema prognozama astrologa, u aprilu dolazi sudbonosni period. Svi znakovi će morati da budu pažljivi na poslu i prema svojim finansijama jer samo mala nepažanja može napraviti ozbiljne probleme. Pokušajte na sve načine da zadržite stabilnost i ne podlegnete porivu za dodatnim trošenjem novca.

Ovan

Početkom meseca svi zakzani poslovni pregovori trebalo bi da budu pomereni za neki povoljniji period, kao i plaćanja. Ako odlučite da uprkos svemu rizikujete, to vam skoro izvesno donosi gubitke. Od 15. aprila počinje povoljniji period za vaš znak što znači realizaciju vaših planova. Bićete uspešni naročito ako se bavite finansijama, transportom i trgovinom. Očekuju vas povoljne ponude za saradnju i proširenje posla.

Bik

U ovom periodu je dobro je analizirate svoja partnerstva i da sa onima koji vam ne donose zaradu raskinete ugovor. Pronađite nove ulagače kako biste povećali profit. U oblasti karijere stvari nisu najbolje za Bikove- naročito ako se bavite turizmom ili marketingom. Bilo bi dobro razmisliti i o promeni posla. Naročito će biti teško damama- moraće duplo više truda da ulože kako bi kolege ubedile u svoje ideje.

Blizanci

Od 3. aprila dolazi do stagnacije u poslovanju, vaši nadređeni neće imati sluha za nove projekte, a ni poslovno partneri neće biti naročito saradljivi. Doći do rezanja troškova.
Od 10. aprila stvari se malo popravljaju- izrodiće se kreativne ideje uz pomoć kojih će se stvari pokrenuti s mrtve tačke. Ako se bavite organizacijom događaja, čeka vas uspeh, a shodno tome i zarada.

Rak

U narednom periodu očekuje vas dosta toga- moći ćete da radite na novim projektima i iskoristite svoja znanja i iskustva i da dobijete finansijsku podršku partnera. Postoji rizik da povučete nepromišljene poteze, stoga vodite računa i sve dobro unapred isplanirajte. Dugoročni projekti mogu biti obustavljeni usled neslaganja s partnerima, pa se potrudite da nađete kompromis kako biste izbegli sankcije koje sa sobom nosi raskid ugovora.

Lav

Pre nego što se prijavite za novi posao ili pokrenete novi projekat, prvo treba da se dobro pripremite, konsultujete ljude od iskustva, uradite sve da sprečite rizike. Treba da znate da su sredinom aprila planete nepovoljno postavljene za nove poslove i poduhvate i poslovanje uopšte. Sve će biti pod znakom pitanja, neizvesno i rizično. Ali to vreme možete iskoristiti za analizu urađenog, za izvlačenje zaključaka i pouka. Vidite gde ste pogrešili i šta možete ubuduće bolje i gde je prostor za promene.

Devica

April nije povoljan period za nove stvari, ali to ne znači da poslovi treba da stanu. Samo svoje napore preusmerite u drugom pravcu. Postojeće projekte sagledajte iz novog ugla, analizirajte, reorganizujte da budu isplativiji. Možda ćete uvideti gde ste grešili i u čemu je bio problem. Neki predstavnici znaka mogu izubiti sav novac, dok će neko iz krize uspeti da profitira. Prilike za nove poduhvate pojaviće se tek u maju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE