Nedeljni horoskop od 28. marta do 3. aprila 2022. godine!

Ovan

Ovnovi će imati priliku da uspeju u ljubavnoj sferi. Dobro je vreme za traženje ljubavi, ali to činite pažljivo. Najvažnije u ovom pogledu je privući pažnju simpatije. Ovnovi će imati težak period u poslu i finansijama, jer se događaji možda neće razvijati kako se očekuje. Ovan može slučajno izgubiti kontrolu nad situacijom. Astrolozi kažu da je sve ovo rezultat prevelikih očekivanja. Pokušajte da kontrolišete emocije. a onda će nedelja proteći uspešno i mirno.

Bik

Bik treba da nauči kako da pravilno komunicira sa toksičnim ljudima kako bi se zaštitio od njihovog negativnog uticaja. Posebna pažnja se preporučuje u porodičnim stvarima. 2. aprila zbog konjunkcije Sunca i Merkura rizikuju da budu upleteni u svađe. Biće mnogo neprijatnih ličnosti, tako da morate da gledate stvari dublje. Red i pažnja su glavni saveznici Bika ove nedelje. Planete savetuju da ostavite misli o reformama i promenama za kasnije, a sada zauzmite poziciju posmatrača.

Blizanci

U Blizancima će od utorka preovladavati energija visokih vibracija. Nove perspektive i prilike su na pomolu. Žene Blizanci će biti veoma atraktivne i uspešne, ali ne u ponedeljak. Prvog dana u nedelji bolje je da budete tihi i smireni. Podrška će doći od Merkura u Ovnu, koji je prošao prošle nedelje. Kraj marta je vreme kada bi Blizanci trebalo da budu oprezniji. Ako rizikujete, onda tek od petka - od prvog dana aprila čeka vas napredak. Glavna stvar je da je rizik smislen. Sreća će biti tu.

Rak

Rakovi treba da budu što pažljiviji i da posmatraju sve što se dešava okolo. Takođe je važno naučiti prepoznati energetske vampire i braniti se od njih. Ove nedelje će biti mnogo neprijatnih ljudi u blizini, tako da morate biti selektivni u komunikaciji. Žene ovog znaka ulaze u novu fazu u svom životu, koja će im pružiti nove mogućnosti i perspektive. Uprkos poteškoćama, događaji u celini bi trebalo da prođu dobro. U sferi odnosa moguće su nevolje, ali su privremene. Nema potrebe za panikom zbog male disharmonije.

Lav

Lavovi će morati pažljivo da prate svoje reči i dela. Da biste postali srećniji, Lavovi neće morati da steknu nešto novo, već, pre svega, da se otarase nečega. Na primer, emocija i strahova koji vas blokiraju an putu do uspeha. Aktivnost i odlučnost su dobri, ali je veoma važno ne trošiti mnogo energije na postizanje bilo kog cilja. Lavovi treba da napuste snage za sporedne poslove. Astrolozi savetuju da mirno odmerite svoje mogućnosti, bez precenjivanja.