Zahvaljujući položaju zvezda, pojedini znaci zodijaka moći će da poboljšaju svoje materijalno blagostanje i uspeju da reše svoje trenutne finansijske probleme. Neki će morati da se čuvaju prevara i zavidnih ljudi, kao i nesuglasica, dok će neki dobiti proimamljive ponude za posao i napredak u karijeri.

Ovan

Na samom početku nedelje, Ovnovi mogu da računaju na srećne okolnosti koje će im pomoći da ojačaju materijalni položaj. Budi spremni da zgrabite prilike koje vam se pružaju, ključno je da donesete odluke u pravom trenutku. Od srede ćete imati dosta posla, a u nedelju su velike šanse da se pojave problemi usled ranijih birokratskih grešaka.

Bik

U ponedeljak vas čekaju dobre vesti- možete da računate na neočekivane prihode! To može biti u vidu bonusa, za dobro obavljen posao ili u vidu povišice. Šta god da je u pitanju, vaš rad će biti cenjen. Međutim, već u utorak su moguće poteškoće i nepredviđeni troškovi, ali će biti lako rešivi.

Blizanci

Vredne informacije koje ste ranije saznali, sada je vreme da dobro iskoristite. Početkom nedelje postiji rizik od kazne, povedite računa da ne kasnite sa plaćanjima i budite pažljivi u saobraćaju. Vreme je da mislite o svojoj budućnosti- raspitajte se o ulaganju u životno osiguranje ili neke vrednosne papire.

Rak

U ponedeljak imate šanse da rešite svoje trenutne finansijske probleme, ali morate biti posebno mudri. Nepromišljeni potez može vas odvesti u još veće dugove. Sada nije pravo vreme za podnošenje zahteva za dobijanje kredita- velike su šanse da budete odbijeni. Bolje pitajte prijatelje ili članove porodice za pomoć.

Lav

Početkom nedelje čeka vas lepo iznenađenje- prijatelji ili voljena osoba će vam prirediti večeru za pamćenje. Polovinom nedelje postoji šansa da dođe do spora oko porodičnog novca. Ako do vas dođu primamljive ponude za brzu zaradu, znajte da je u pitanju prevara i da ćete samo biti na gubitku.

Devica

Početkom nedelje trebaće vam finansijska pomoć usled čega ćete biti iskušenju da pokucate na vrata banke. Međutim, trenutni položaj planeta nije povoljan za vas, velike su šanse da ne dobijete kredit. Polovinom nedelje ćete biti u problemu da naplatite svoje još ranije pružene usluge. Krajem nedelje stižu vam nove ponude za posao i bonusi.