Nedeljni novčani horoskop od 9. do 16. maja 2022. godine!

Ovan

Mogući su mnogi izazovi, ali može se sve rešiti. Astrolozi veruju da Ovan može izgubiti stisak i postati manje produktivan. U ovom slučaju, svakako bi trebalo da koriste meditaciju za smirenost i koncentraciju. To će vam pomoći da ostanete na površini i psihički se pripremite za bilo koju vrstu posla. Astrolozi preporučuju Ovnu da privremeno odloži veće kupovine. Postoji rizik od spoticanja dajući svoj novac u rizićna ulaganja. Ovan bi trebalo da uradi jednostavne stvari koje su van sumnje kako bi izbegli nevolje.

Bik

Bik, sasvim je moguće da će morati još malo da se potrude, ali od dodatnih poslova i briga neće biti mnogo zarade. Astrolozi preporučuju da bez odlaganja preuzmete važne i hitne stvari. Tokom ovog perioda za Bika je važno da iskoristi svu svoju kreativnost i aktivnost za postizanje ciljeva. Druga nedelja maja biće uspešna za sticanje dodatnih veština i znanja. Sve ovo će brzo naći primenu u praksi.

Blizanci

Blizanci će upoznati mnogo drugih ljudi. Prilikom poslovnih sastanaka izuzetno je važno energično osetiti sagovornika i pročitati njegov karakter kako biste unapred razumeli da li će saradnja uroditi plodom ili ne. Blizanci će moći da zadrže svoju finansijsku sreću ako prestanu da dele svoje planove sa drugima. Vreme je da istrajemo i ne odstupimo od cilja. Nedelja će biti uspešna ako je posvetite samo razumljivim i poznatim zadacima i problemima.

Rak

Rešavanje poslovnih pitanja vezanih za finansijski sektor biće važan, ali ne i najvažniji zadatak za Rakove. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na prepreke koje vas sprečavaju da dođete do uspeha. Sumnja i plašljivost mogu da odigraju okrutnu šalu sa Rakovima, ova nedelja bi trebalo da bude posvećena borbi protiv ove navike. Na kraju nedelje Raka deo novca možete potrošiti na zabavu i poklone za sebe ili svoje najmilije. Kupovina će vam pomoći da se opustite i prevaziđete malodušnost. Od koristi će biti i vaše svakodnevne dobre navike i rituali koji mogu pretvoriti negativne energije u pozitivnu .

Lav

Lavovima astrolozi savetuju da aktivno koriste stvari koje privlače novac. Uz njihovu pomoć, ljudi u ovom znaku moći će da povećaju svoje prihode. Ove nedelje možete bezbedno da se posvetite svojim ambicijama i postignete uspeh u poslovnom životu. Najopasniji dan je utorak, jer je ovo vreme prelaska Merkura u retrogradno stanje. Generalno, zvezde i planete će se truditi da ne ometaju nove grandiozne projekte i promociju smelih ideja. Veoma je važno zadržati pozitivan stav, jer će to pomoći da se nosite sa privremenim poteškoćama i rešite zadatke.