Nedeljni novčani horoskop od 6. do 12. juna 2022. godine!

Ovan

Planete i zvezde favorizuju uranjanje u temu novca i posla. Ako Ovan želi da poveća prihode, ovo je najpovoljniji period za akciju. Ono čega svakako treba da budete oprezni ove nedelje su pokušaji da zaobiđete svoje snove. Novčano najuspešniji dani za Ovna su 6. i 9. jun. Potpuna posvećenost i naporan rad će dovesti do uspeha, ali će ga ipak morati zaraditi.

Bik

Krajem nedelje, zbog negativnog aspekta Venere i Urana, Biku će biti potreban oprez u poslovanju, kupovini i odlukama. Pažnja će biti važna prilikom obrade dolaznih informacija. Postoje rizici da budete poraženi nailazeći na negativnost drugih. Važno je da se oporavite nakon neprijatne komunikacije. Od 6. do 12. juna bolje je raditi sami, bez kontakta sa onima koji nerviraju Bikove. Poslovna i lična putovanja, kao i umerena kupovina biće korisni.

Blizanci

Početak letnje sezone padaće u periodu aktivnosti glavnih finansijskih planeta. Biće to veoma pozitivna nedelja za posao, kupovinu, donošenje odluka. Glavni zadatak za sadašnji period je manje pričati, a više raditi. Blizanci treba da budu odgovorniji, tačniji i da nikome ne daju lažne nade, prazna obećanja.

Rak

Rakove beskrajni tok stvari može uznemiriti i uzrokovati da izgore. Planete će pomoći predstavnicima ovog znaka da ubrzaju proces rešavanja problema, međutim, treba biti oprezan sa ambicijama, jer je Saturn krenuo retrogradno neposredno pred početak ove nedelje. Važno je slušati samo svoje iskustvo. Ne dozvoliti okruženju da nekako utiču na odluku u oblasti finansija i posla.

Lav

Planete, a posebno retro-Saturn, mogu naterati Lava na nepromišljene akcije. Ako je moguće, najbolje je da se pozabavite dugovima i zadacima koje je odavno potrebno završiti. Lavovi će morati više da rade, ali prihodi mogu ostati isti. Odgovoran pristup u monetarnoj sferi dovešće do ozbiljnih promena, ali do sada su svi ovi procesi u povoju. Da biste povećali šanse za uspeh, bolje je težiti sticanju novog iskustva ili znanja. To će uroditi plodom u budućnosti, i to vrlo brzo.

Devica

Device će više puta imati sreće na poslu, u poslu, prilikom kupovine i finansijskih transakcija. Takođe, planete će pomoći Devicama da otkriju svoje skrivene mogućnosti. Ljudi ovog znaka će imati sve šanse da uspeju, uprkos činjenici da će entuzijazam malo pasti. Događaji ovih sedam dana ne doprinose postizanju glavnih poslovnih ciljeva, pa vam astrolozi savetuju da se jednostavno fokusirate na postizanje običnih ciljeva. Odlučnost i naporan rad su glavni recept za uspeh koji će vam pomoći da privučete novac i postanete uspešniji u očima kolega, partnera, nadređenih, ali što je najvažnije, u sopstvenim.