Nedeljni horoskop od 6. do 12. juna 2022. godine!

Ovan

Osetićete neverovatan nalet energije. Međutim, oduprite se iskušenju da do temelja uništite poznati svet. Mars će vas gurnuti da donosite brze, ishitrene odluke. Bavite se sportom ili fizičkim radom - to će vam pomoći da dođete do ravnoteže.

Bik

Vaš život će postati prijatniji i harmoničniji. Važno je da ne zaboravite na posao, da ispunite svoje obaveze, ali svakako nađite vremena za sebe i za ljubav. Korisno je posetiti kozmetičara, eksperimentisati sa imidžom, otići na masažu. Opustite se i udovoljite sebi.

Blizanci

Ovo je vreme novih poznanstava i novih početaka, kao i dobar period za učenje i usavršavanje. Budite pažljivi na nove informacije koje vam dolaze, najbolje je da ih zapišete. Provedite vikende na otvorenom sa svojom porodicom.

Rak

Vodite računa o sebi i svojim željama. Vreme je da se posvetite svojim potrebama i pronađete mir. Nedelja je takođe pogodna za oslobađanje od loših navika. Izađite, zabavite se, družite se - ovo je sedmica za sve ono što prija vašem srcu.

Lav

Lav uspešno prevazilazi sve prepreke, a zdrave ambicije i liderske osobine će vam omogućiti da postignete veliki uspeh. Ne gubite vreme na sitnice, mudro upravljajte svojim resursima i sve će vam uspeti. Povoljan period za napredak u karijeri i finansijski razvoj.

Devica

Samodisciplina, poštovanje ljudi oko sebe i sposobnost da cenite vreme omogućiće vam da uspete u karijeri. Ako prihvatite sva pravila igre, fokusirajući se na najvažnije zadatke, rezultat će biti impresivan.