Horoskop za vikend od 3. do 6. juna 2022. godine!

Ovan

Hodaćete po suncu sa trigonom između Meseca u Lavu i Jupitera u Ovnu u petak, pored subotnjeg trigona između Meseca i vaše vladajuće planete, Marsa u Ovnu! Vaša kreativnost je epska, vaše samopouzdanje i ambicija su jaki, a vaša ukupna sreća u životu je duboko ispunjena. Sa retrogradnim Saturnom u vašem jedanaestom polju, možda ćete imati prijatelja koji bi mogao da vam pomogne.

Bik

Mesec u Raku u petak ujutru je u harmoniji sa vašom energijom Bika, a sekstil Merkura u kombinaciji sa pozicijom Meseca u vašoj trećoj kući čini ovo idealnim danom za fokusiranje na komunikaciju svih vrsta. Kvadrat između vaše vladajuće planete, Venere u Biku, i Meseca Lava u subotu ujutru navodi vas da žudite za sopstvenim društvom i izbegavate društvo koje crpi vašu kreativnost i sreću.

Blizanci

Vaša stopala ponovo imaju krila dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutro. Široki osećaj slobode može da vam se vrti u glavi, pa odvojite vreme da se prilagodite ovoj novoj energiji. Mesec u Lavu se usklađuje sa vašom energijom Blizanaca jer osvetljava vašu treću kuću zajednice, veze i komunikacije. Bićete neverovatno popularni i traženi ceo vikend.

Rak

Mesec u Raku u petak ujutru osvetljava vaše samopouzdanje i samopoštovanje, a trigon sa Neptunom produbljuje vaše duhovne veze i darove. Pored toga, Merkur se okreće direktno u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i društvenih odnosa, tako da je vreme provedeno sa srodnim dušama posebno korisno ovog vikenda. Trigon Meseca u Lavu i Marsa u Ovnu može da generiše energiju koja vam pomaže da konačno postignete važan cilj.

Lav

Mesec u Raku u dvanaestoj kući u petak ujutru povećava vašu osetljivost, pomažući vam da u potpunosti uživate u prolazu Meseca kroz vaš znak. Kada Mesec pređe u Lava i kreira sekstil sa Suncem u Blizancima, u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva u subotu uveče, planirajte nešto zabavno sa svojim prijateljima i budite sigurni da će se svi dobro zabaviti.

Devica

Osećate se kao da ste sami i konačno možete ponovo da razmišljate jasno dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutru! Proslavite tako što ćete izlaziti. Istražite nove stvari, aktivnosti i avanture. Mesec u Lavu u vašoj dvanaestoj kući u trigonu sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti donosi dobre šanse za romansu u subotu uveče. Planirajte nešto zabavno i uživajte u romantičnoj energiji.