Horoskop za vikend od 10. do 13. juna 2022. godine!

Ovan

Mesec u Vagi ističe partnerstvo, a Mesec u Škorpiji sija na intimnosti ovog vikenda, tako da je vaš odnos sa voljenom u centru pažnje. Dela govore više od reči. Uradite nešto za svog partnera što će on ceniti i bićete zadovoljni načinom na koji se stvari odvijaju. U subotu se vaša vladajuća planeta, Mars, sukobljava sa Mesecom. Uverite se da vaš vatreni temperament ne nanosi štetu.

Bik

Konjunkcija između vaše vladajuće planete Venere i Urana u prvoj kući ličnosti čini da budete u centru pažnje. Potreba za slobodom i želja za stvaranjem novog života su naglašene upravo sada. Mesec u Škorpiji u vašem partnerskom sektoru koji se suprotstavlja ovoj konjukciji može vam pomoći da se oslobodite bilo čega ili bilo koga ko pokušava da vas drži previše čvrsto.

Blizanci

Trigon Meseca u Vagi sa Saturnom u Vodoliji u petak usklađuje se sa energijom vaše Vage i pomaže vam da produktivno započnete vikend. Mesec u znaku Škorpije u subotu se fokusira na vaše zdravlje i blagostanje, a opozicija Venerinoj konjunkciji sa Uranom traži od vas da se fokusirate na svoj duhovni život, a ne samo na fizičku stvarnost. U nedelju, opozicija između vaše vladajuće planete, Merkura i Meseca može da učini da budete uznemireni.

Rak

Kvadrat između Meseca u Vagi i Plutona u Jarcu u petak može doneti olujne oblake u vaš dom i odnose. Ne dozvolite da na vas utiče okruženje. Konjunkcija Venere i Urana u subotu osvetljava vaš društveni život, a suprotstavljanje Mesecu u Škorpiji može da podstakne neočekivane ili tajne romanse.

Lav

Trigon u petak između Meseca Vaga i Saturna pruža vam priliku da požnjete darove napornog rada koji ste uložili u svoj odnos sa voljenom osobom. Konjunkcija Venere i Urana u subotu se suprotstavlja Mesecu u Škorpiji. Možda ćete se naći rastrzani između kuće/porodice i karijere. To je teška situacija, ali uspećete d apronađete rešenje. Iskoristite kreativnost koju generiše trigon Meseca i Neptuna u nedelju da napravite lepe promene u svom domu.

Devica

Trigon Meseca u Vagi i Saturna u petak osnažuje vaše finansije, povećava produktivnost i čini rad vrednijim. Konjukcija Venere i Urana u subotu čini vas nervoznim zbog promena i ekspanzije, ali opozicija Mesecu Škorpije može da vas uplaši i da nerado prihvatite promenu za kojom žudite. U nedelju, opozicija između vašeg vladara, Merkura i Meseca može da dovede do toga da se osećate preterano stimulisano i moguće su pojačane emocije.