Iako mnogi maštaju o večnoj mladosti, godine prolaze i vreme ostavlja trag, hteli mi to ili ne. Ipak, mladost nema veze sa godinama, ona zavisi od toga kakav je vaš duh, energija, da li gajite snove, želje i ambicije, od energije koju emitujete i kakav stil života birate. Astrolozi su rangirali horoskopske znakove koji će procvetati u srednjim godinama - žene u ova 3 znaka očekuju samo uspeh i sreća posle 50-e:

Bik: Stare dostojanstveno

Od svih znakova, Bik prihvata starenje. Bikovi još kao deca jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju u tome da imaju više odgovornosti. Uvek izgledaju malo drugačije u poređenju sa drugom decom — generalno su tiši, smireniji i imaju samo nekoliko bliskih prijatelja. Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred čopora u pogledu njihovih karijera jer su tako dobri u tome da ostanu fokusirani i da gledaju svoja posla! Kako Bik stari, primećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna šta želi od života. Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.

Devica: Videće neverovatan uspeh kako bude starija

Dete Device uvek se oseća kao stara duša u poređenju sa svojim vršnjacima! Izuizetno su zrele još od rane mladosti, stoje čvrsto na zemlji i fokusiraju se na zadatke i planove. Devica je toliko praktična, organizovana i pažljiva, pa žene u ovom znaku zaista uspevaju da pokažu svetu koliko su jake i da mogu više od svih. Čini se da uvek dobijaju sjajne poslove odmah nakon fakulteta, na poslu konstantno napreduju, ističu se u svojim timovima. Kada dođe do starosti, Devica je uglavnom ostvarila većinu željenih stvari, ali za nju tu nije kraj. Ona želi da se usavršava, napreduje, otkrije neke nove horizonte. U 50. godinama žena u ovom znaku potpuno razume sebe, smanjuje perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. Ona s godinama samo može sve više i više da cveta!

Lav - Ima potencijal da uradi neverovatne stvari

Lavovi definitivno imaju tendenciju da rade impresivne stvari kako stare. Njihova glavna misija u srednjim godinama jeste učenje, napredak, razvoj na mnogim poljima. Moguće je da će neki lavovi baš u ovim godinama upisati fakultet ili neki kurs, želeti da promene profesiju ili stil života u celosti. Ne plaše se promena, osećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osećaj da je žaivotna čarolija tek počela. Znaju kako da uživaju u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušaće da otvore mnoga nova vrata u životu.

Izvor: Sensa