Mesečni horoskop za jul 2022. godine!

Ovan

Jul će biti povoljan period za odlazak na odmor, nove avanture i sticanje novih iskustava. Ovog meseca je bolje odustati od nepotrebnih troškova, jer postoji velika verovatnoća beskorisnih kupovina, što povećava rizik od dugova. Astrolog savetuje Ovnu da posveti više vremena i pažnje bliskim ljudima kojima je potrebna njihova briga i podrška. Sredina leta je pogodna i za pokretanje posla koji ste dugo odlagali.

Bik

U julu će Bikovi više vremena provoditi sami, što će povoljno uticati na opšte stanje predstavnika znaka. Važno je da pazite kako rešavate situacije u odnosima. Jul nije pravo vreme za nova poznanstva. Najbolje je da provedete vreme čitajući knjige, gledajući omiljene filmove ili boravite u prirodi. Zahvaljujući umerenoj fizičkoj aktivnosti, Bikovi će moći da povrate mentalnu ravnotežu i napune se vitalnom energijom.

Blizanci

Za Blizance sredina leta biće vreme radosnih događaja i novih poznanstava, od kojih jedno može u potpunosti da promeni sudbinu predstavnika ovog horoskopskog znaka. Blizanci će biti u centru pažnje, lako će osvojiti one oko sebe svojim šarmom i inteligencijom. U julu pažljivo donosite finansijske odluke. Možete se suočiti sa teškim zadacima i izazovima, ali ako se dovoljno potrudite moguće je da ćete dobiti željenu korist.

Rak

U julu će Rakovi morati da donesu odgovorne odluke od kojih će zavisiti njihova budućnost. Akcije na koje predstavnici znaka ranije nisu mogli da se odluče, ovog meseca biće im mnogo lakše. Tokom ovog perioda, Rakovi će moći da uspostave komunikaciju sa rođacima i prijateljima, postaće mnogo dublja i poverljivija. Podrška najmilijih pomoći će rođenima u ovom znaku da se izbore sa teškim situacijama. Saslušajte druge, ali uvek pokušajte da razumete i ono što vam poručuje unutrašnji glas.

Lav

Lavovi u julu treba više da se posvete poslu. Odluke ovog meseca će Lavovima biti prilično teške, pa sve treba pažljivo razmotriti. U suprotnom, postoji mogućnost stresa, sukoba i rasipanja energije. Slušajte svoj unutrašnji glas, provedite više vremena sa svojim najmilijima. Kada se okružite ljudima koji vas vole, prijaju vam i donose harmoniju, dobijate posebnu snagu i izborite se sa svakim izazovom. Odmor je najbolje planirati za avgust.

Devica

U julu, Device se mogu suočiti sa problemima na radnom mestu. U svim stvarima, važno je voditi se zdravim razumom, raditi u uobičajenom ritmu i napustiti nepromišljene postupke. Bliski i dragi ljudi će pomoći predstavnicima znaka da se izbore sa svim problemima i oslobode nepotrebnih briga. Sredinom leta Device će možda imati novi hobi koji će dovesti do ozbiljnih promena u njihovom privatnom životu. Moguće je poznantsvo sa osobom sa kojom delite slična interesovanja.