Pun Mesec u znaku Strelca od 14. juna osvetleće nebo - biće izuzetno blizu Zemlje u svom punom sjaju, pa ga mnogi nazivaju i Super pun Mesec. Uticaće na nas jače od običnog punog Meseca - očekuje nas završetak projekata, detoksikacija i ukidanje stvari koje više ne služe našem najvećem rastu ili najvišem dobru.

Horoskop ističe da donosi izuzetno snažnu transformativnu energiju koja od nas zahteva da otpustimo sve ono što nam više ne služi. Pošto promene nikada nisu lake, možemo s eosećati zbunjeno i nesigurno, u redu je da usporimo, razbistrimo svoje misli i nastavimo da se fokusiramo na ciljeve.

Neptun, planeta iluzije i konfuzije, veoma je aktivna za vreme ovog punog Meseca - stvoriće se magla koja otežava razumevanje mnogih stvari u životu. Ali Neptun donosi i jednu dobru stvar, a to je povezivanje sa našom intuicijom. Taj unutrašnji glas koji iznutra šapuće može otkriti neke važen smernice za nastavak putovanja.

Ponekad može biti teško razlučiti između intuitivnog osećanja i straha ili nesigurnosti, ali to je u redu. Samo daj te sebi vremena. Pokušajte da zastanete, pokušajte da se krećete polako, a ako morate da donesete odluku, samo radite sa onim što imate i verujte u svoje sposobnosti – često smo mnogo intuitivniji nego što mislimo!

Pošto je pun Mesec u znaku Strelca (avanturista, ragač za mudrošću, student života), učićemo i doživećemo mnoge nove stvari u životu. Umesto toga, povežite se sa Strelčevim vibracijama da biste zadržali osećaj čuđenja i zapamtili da je život zaista avantura.

Neka poglavlja avanture mogu biti teža od drugih, ali sve je iskustvo i ne moramo sve vreme da shvatamo stvari tako ozbiljno. Energija Strelca nas podseća da je važno pronaći svoju radost, izdvojiti vreme za igru, pronaći svoje prisustvo u svakom trenutku i tražiti lakoću u svemu što život može da donese.

Šta vas čini srećnim? Šta vam donosi radost? Kako možete poboljšati svoj život? Istražujući ova pitanja, počećete da radite sa ovom energijom punog Meseca na produktivniji i značajniji način. Ova pitanja vam mogu čak pomoći da izađete iz magle i konfuzije i dođete na mesto koje vam je lakše i korisnije.

Verovatno ste se u poslednjih nekoliko meseci suočili sa brojnim izazovima i promenama. Ovaj Pun Mesec je naša prilika da napravimo pauzu od bilo kakvog dubokog, napornog unutrašnjeg rada i da jednostavno budemo svoji i osetimo trenutke radosti.

Idalno je vreme da se oslobodite svake napetosti, ljutnje ili neodlučnosti i dozvolite sebi da nađete vremena za zabavu. I kada vas neke stvari "poremete" iz ravnoteže, ne shvatajte ih previše ozbiljno. Duboko udahnite i sve se može rešiti.

Usmerite svoju energiju ka onome što želite i nove avanture mogu doći!

Izvor: Sensa