Od 4. juna retrogradni Saturn utiče na nas, a posebni udari sudbine događaju se na polju ljubavi i romantike. Horoskop ističe da mnogi koji su u vezi koja im više ne prija, u odnosu sau sa toksičnim partnerom ili imaju sumnje, sada mogu shvatiti pravu istinu i poželeti da promene stvari. Koliko god raskid delovao negativno i bolno, on je nekad najbolje rešenje. Takođe, oni koji ne umeju da izgrade zreo ljubavni odnos, sada mogu dobiti važne lekcije.

Horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju raskidi i kraj ljubavne veze do 23. oktobra 2022. godine, za vreme retrogradnog Saturna:

Ovan

Shvatili ste da ne možete da rešite ono što već dugho ne funkcioniše, ma koliko god se trudili. Jedini problem ovde je kako ćete zaista raskinuti sa svojim partnerom. Za vreme retrogradnog Saturna plaćaju se karmički dugovi, zato je važno da budete fer i otvoreni i da jasno komunicirate ono što želite da postignete. Ne dozvolite da od nekoga drugog sazna.

Blizanci

Moguće je da će Blizanci izgubiti osećaj ljubavi i zaljubljenosti prema osobi sa kojom su u vezi. Retrogradni Saturn vas podstiče da planirate svoju sledeću vezu; kao da prethodna nikada nije ni postojala. Budite fer i ne ostavljajte drugu osobu u neznanju, jasno izrazite emocije i razloge zbog kojih raskidate.

Rak

Rakovi dugo traže opravdanja za odnos koji im više ne prija, ali sada će osvestiti da je vreme za kraj. Iako partner može biti iznenađen vašom odlukom, uradite onako kako mislite da je najbolje i za vas, i za njega. Ovo je odluka koja se dugo "krčakala" u vama, sada ćete jesprovesti u delo. Moguće su ponude za pomirenje, ali vi ćete već krenuti novom stazom života.

Izvor: Sensa