Nedeljni horoskop od 25. do 31. jula 2022. godine!

Ovan

Situacije za Ovna će se razvijati tako da će svaka, čak i netačna, akcija biti bolja od nečinjenja. Možete izgubiti obećavajuće prilike ili šanse zbog neodlučnosti, sumnje u sebe. Važno je "izdržati" do kraja nedelje, kada će pasivna agresija biti pretvorena u aktivnu. Tada ćete moći da se odmorite i da odahnete. Početak nedelje može doneti nezgodne situacije i neželjene susrete.

Bik

Poslednju nedelju jula obeležiće suprotstavljanje ambicija, tvrdnji i ljubomore. Moguća su čak i otkazivanje venčanja ili veridbi. Kašnjenja u realizaciji planova posebno će smetati obično uzdržanom i smirenom Biku. Važno je da u ovom teškom periodu ne donosite ishitrene odluke, već da odložite planove za neko bolje vreme.

Blizanci

Nostalgija prethodnog perioda za Blizancima se završava, i dolazi aktivniji period, ali u isto vreme - ne najlakši. Uobičajena sposobnost Blizanaca da dovoljno udobno "sede na dve stolice" će posustati, inspiracija će nestati, ustupajući mesto oklevanju i neodlučnosti. Mogu se suočiti sa klevetom ili čak izdajom. Ipak, krajem nedelje Blizanci će moći da se priberu, stabilizuju emocije i uđu u svoj uobičajeni ritam.

Rak

Poboljšanje životnih okolnosti povezanih sa materijalnim bogatstvom biće zadovoljavajući, a jak brak ili veza će postati dodatni podsticaj za ulaganje snage. Stabilna nedelja, kada se sve odvija polako, glatko, po unapred utvrđenom planu. Možda će nekome takva smirenost i stabilnost izgledati dosadno, ali za Rakove je to praktično sreća.