Saznajte koji je najsrećniji dan u avgustu za vaš horoskopski znak:

Ovan: ponedeljak, 29. avgust

Hiron, asteroid koji je posvećen isceljenju rana iz prošlosti, pridružuje se severnom čvoru u Biku i donosi vam veoma važan uvid. Očekuje vas neizmerno snažna energija koja će vam omogućiti da promenite sebe i način na koji doživljavate svoju okolinu.

Bik: petak, 19. avgust

Poslednji deo meseca vam omogućava da uklonite prepreke sa svog puta i da se fokusirate na ono što želite da kreirate. Osećaćete veliku želju da delujete u skladu sa sobom. 19. avgust donosi vam jasnoću i mir koji će vam pomoći u narednim nedeljama.

Blizanci: subota, 20. avgust

Ovog dana, Mars prelazi u vaš znak, daje vam zeleno svetlo za nešto što želite da kreirate. Ovo je odlična prilika da uložite više energije i vremena u projekat ili vezu u koju zaista verujete svim srcem. Ako sledite sebe, univerzum će vas podržati.

Rak: četvrtak, 11. avgust

Mesec u Vodoliji će dovesti do dublje intimnosti sa sobom i onima koji su vam bliski. Iskoristite dan tako što ćete brinuti o sebi i stavljati svoje blagostanje na prvo mesto. Između ostalog, takođe ćete bolje razumeti šta vam treba od drugih, šta vam može pomoći da poboljšate svoje odnose.

Lav: četvrtak, 11. avgust

Venera, planeta ljubavi i obilja, ovog dana ulazi u vaš znak. Pred vama je zanimljiv i čaroban mesec, a Venera vam donosi još izvanrednih prilika u životu. Obratite pažnju na njih i iskoristite one za koje vaša intuicija kaže da su pravi za vas.

Devica: četvrtak, 4. avgust

Merkur prelazi u vaš znak, što će pomoći u poboljšanju komunikacije. Ne samo da ćete moći jasnije da govorite i razmišljate, već ćete lakše razumeti i druge, što će značajno poboljšati vaše odnose kako u ličnom tako i u profesionalnom smislu.