Nedeljni novčani horoskop od 8. do 14. avgusta 2022. godine!

Ovan

Planete će kod Ovna podstaći nesvojstvenu želju za redom, organizacijom i doslednošću, pa je zato bolje improvizaciju i rizike odložiti za neko drugo vreme. Sada je mnogo važnije planirati svoj budžet, razmotriti važne kupovine i analizirati troškove. Takođe, važno je da radite što je više moguće i pokušati da rešite sve glavne zadatke. Nema potrebe da rasipate svoju energiju na nešto što je sporedno ili uopšte nema značaja. Takođe je veoma povoljan period za traženje novih interesovanja i hobija.

Bik

Predstojeća nedelja se sa sigurnošću može nazvati profitabilnom. Čak i ako nešto krene naopako u radu, to će svakako uroditi plodom. Prema finansijskom horoskopu, za Bika dolazi period u kome će se svaki njihov trud isplatiti, a količina posla će se glatko preliti u kvalitet. Posebnu pažnju treba posvetiti mentalnoj samodisciplini, inače će haos izazvan spontanim kupovinama odvesti Bika u pravcu gubitaka.

Blizanci

Blizanci će verovatno uspeti da pobede iluzije, strahove i sumnje, što će zauzvrat pomoći da se poraze negativni programi. Nedelja pod uticajem povoljnih planeta gurnuće Blizance na ispravne odluke u oblasti finansija. Racionalno razmišljanje i trezven proračun pomoći će vam da zaradite više novca, isplativo kupite neku važnu stvar ili uslugu. Ovo je savršeno vreme za intelektualni rad.

Rak

Nepažnja i rasejanost Rakova negativno će uticati na profesionalni status ili finansijsko stanje. Da biste izbegli neprijatne promašaje, potrebna je samokontrola. Preporučljivo je da ne preuzimate važne projekte, ne preuzimate previše inicijative i verujete snovima. Važno je obratiti pažnju na one snove koji nagoveštavaju sreću. Uprkos odličnom položaju planeta, astrolozi i dalje ne savetuju da pozajmljuju novac.

Lav

Inicijativa u finansijskim stvarima koju su Lavovi pokazali ove nedelje mogla bi da bude početak nečeg dobrog. Budući da je takozvani fiksni znak , Lav će moći da se fokusira na jedan važan cilj za njih. Ovo će vam uštedeti mnogo energije i dragocenog vremena. Astrolozi savetuju da se uzdrže od velikih kupovina 12. avgusta, ali drugim danima možete da počastite sebe i voljene. Nabavke će verovatno zadovoljiti Lavove, posebno ako se kupuju sa popustom.