Kakvi nas aspekti planeta očekuju ove nedelje? Prema horoskopu, ovo je izgleda jedan od najlepših perioda za ljubav!

"Ono što će obeležiti ovu nedelju to je Venera koja će za četiri dana ući u znak Lava - počinje doba velikih letnjih ljubavi, jednog ljubavnog ludila. Venera je tu ekspesivna, moćna, želi da se prikaže. To je period iz kojeg ćemo pamtiti neke stvari vezane za emotivni život." - istakao je astrolog Dušan Veličković u emisiji 150 minuta.

Kada je reč o horoskopskim znakovima, evo u čijem horoskopu astrolog Dušan Veličković napominje da će doći do procveta ljubavi i poboljšanja partnerskih odnosa:

"Devicama je dobar period za započinjanje novih stvari, a ovaj period za sudbinske ljubavi, sudbinske susrete. Drage Device, budite otvorene, gledajte oko sebe i pazite da nešto ne propustite, nešto fantastično vam sprema nebo. Još jedan znak očekuje ljubav, pa slobodne Vage bi mogle da nađu ljubav na poslu i preko posla, spoje lepo i korisno, i ovaj period može da im bude jako zanimljiv i fantastičan.

Za Strelčeve dinamika je nestala iz partnerskih odnosa, mnogo im je lepša faza života. Jupiter u polju sreće, to je najbolja pozicija koja može da se zadesi. Ovih dana Mesec im je doneo neko lepo emotivno raspoloženje i neke lepe stvari vezane za partnerske odnose.

Jarčevi koriste ovaj period da uživaju, venčaju se, da uživaju u ljubavi, prave planove sa svojom drugom polovinom, i oni koji su u braku i emotivnoj vezi, hoće da prošire svoj biznis i posao, da dobiju neko unapređenje, za šta im je period fantastičan.

Ribama je Venera u petom polju, polju ljubavi - uživajte punim plućima, nebo vam je naklonjeno. Merkur u polju partnerstva vam daje možda utisak da vam je partner malo egoista, da misli malo više na sebe, nego na vas. Ali to je optička varka - voli vas, samo se pravi." - zaključio je astrolog Dušan Veličković.

Izvor: Sensa