Mesečni horoskop za septembar 2022. godine!

Ovan

U septembru će Ovan moći da pokaže izuzetnu istrajnost i postigne ono što je izgledalo nemoguće. Istina, na putu ka uspehu ponekad će biti teško pronaći zajednički jezik sa drugima. Zapamtite: cilj ne opravdava sva sredstva. Pokušajte da izbegnete sukobe. Druga polovina meseca doneće rešavanje važnih pitanja. Istovremeno, možete napraviti planove za budućnost: vaši planovi će se ostvariti i pružiti vam mnogo prijatnih trenutaka. Na ljubavnom planu, Ovna čeka zatišje. Emocije neće ključati, a srce će se stisnuti od očekivanja romantičnih avantura. Ali ovo nije zadugo. Kraj septembra obećava neočekivano poznanstvo koje može prerasti u lepu vezu.

Bik

Septembar će biti pun nemiora kada je reč o Bikovima. Teško ćete izbeći sporove i svađe, a sami ćete biti pokretači mnogih sukoba. Ukoliko se ne potreudite da razumete druge i ne budete tolerantni, to vas kasnije može skupo koštati. Do sredine meseca pozitivni trendovi će početi da se intenziviraju. U svim nastojanjima imaćete sreće. Tokom ovog perioda, takve akcije kao što su preseljenje, osnivanje porodice, kupovina nekretnina biće uspešne. Zvezde vas podržavaju i na putovanju. Krajem septembra mogući su finansijski problemi. Najneoprezniji predstavnici vašeg znaka mogu naići na rizične transakcije. Da biste izbegli probleme, pridržavajte se starog pravila: "Verujte, ali proverite!".

Blizanci

Zvezde kažu da će septembar za Blizance biti veoma bogat. Mnogo će zavisiti od vaše samokontrole. Čuvajući je i možete postići željeni rezultat. U prvom mesecu jeseni, Blizanci će se bolje nego ikada slagati sa drugima. Zato ne odlažite ozbiljne razgovore. Sada će uroditi plodom. Dobićete mnogo potrebnih informacija koji će vam pomoći da odlučite o svojim sledećim koracima. Krajem meseca preuzmite inicijativu u odnosima. Vaš izabranik će pristati na najluđe predloge. Ostale prijatne promene su pred vratima: septembar je pravo vreme da napustite prošlost i zakoračite u budućnost.

Rak

Rakovima će biti teško da se fokusiraju na jednu stvar. Biće toliko zanimljivih stvari okolo da nećete moći da se zaustavite. Međutim, ako se upustite u svoj posao, moraćete da ispravljate ne samo svoje, već i tuđe greške. U drugoj dekadi meseca budite pažljiviji u finansijskim pitanjima. Proverite svoju potrošnju: to bi moglo biti mnogo više od vašeg prihoda. Odložite velike kupovine. Krajem meseca vaša srodna duša će vas podstaći da značajno prilagodite svoje planove za budućnost. Pokušajte da budete realni i ne pričajte o tuđim fantazijama. Nemojte davati nepotrebna obećanja, budite iskreni.

Lav

Lavove čeka nemiran, ali ipak prijatan mesec. Vaš glavni osećaj u septembru treba da bude intuicija. Slušajte je i vaše odluke će se pokazati ispravnim. Lavovi će u drugoj dekadi meseca lako moći da nađu zajednički jezik sa onima sa kojima već duže vreme nisu u vezi. Iskoristite ovo vreme da prevaziđete raskol u timu i uspostavite nove veze. Zahvaljujući svojoj harizmu, moći ćete da rešite mnoga pitanja u neformalnom okruženju, a da ih ne iznosite pred šefovima. Na ličnom planu, za sada nema promena. Vaše romantične zvezde su bile dugo na čekanju. Ali septembar će biti odlično vreme za one koji odluče da promene svoj imidž ili ažuriraju svoju garderobu. Eksperimenti sa izgledom će biti uspešni, a vi ćete biti zadovoljni.

Devica

Devicama septembar obećava mnogo u pogledu novih početaka. Biće teško, ali zanimljivo. Stoga, slobodno preuzmite nove projekte i slučajeve. Čak i ako vam se u početku učini da ne ide, onda će sve ići glatko. Postoji jedno upozorenje - pokušajte da sami donosite odluke. Jer savetnika ima mnogo, a odgovornost za učinjeno će pasti na vas. Pravi put će biti podstaknut vašim iskustvom i unutrašnjim glasom. U vašem ličnom životu čekaju vas događaji o kojima ste dugo sanjali. Odnosi sa voljenima, prijateljima i srodnom dušom doneće samo radost. I na porodičnim okupljanjima uspećete da se odmorite.